Nervositet.

Imorgon ska jag spela samt sjunga till på musicafét i skolan. Ett litet event som inträffar sisådär två gånger i månaden, finns mest till för att vi ska få öva på att uppträda inför publik och framföra valfritt material. Det som gör mig tokig är att låten jag ska framföra (Heartbeats av The Knife) inte finns på noter, så jag har fått göra ett helt eget komp. Och det är faktiskt andra gången jag kompar mig själv nu, och det är fan inte lätt om man ska improvisera på vissa ställen och sjunga samtidigt. But I have skills! Ehh.

Min dator är knäpp. Den har ingen antänn där bak så egentligen ska den inte kunna ta emot nätverk, men det funkar ibland, som nu till exempel. Eller alltså.. hur funkar det? Och det kommer alltid upp en "iexplore.exe har stött på ett problem och måste avslutas" när man går in på internet, men det är bara att flytta den skylten åt sidan så kan man glida runder ändå. Min dator är väldigt knäpp.

image70

NO ONE HAS TO KNOW THIS IS A PRIVATE SHOW

Crashboomgone.

Min dator har kraschat, which means att allting på hårddisken är borta. Alla mina bilder, alla texter, ALLT. Jag började faktiskt gråta lite över det igår, en del av min historia fanns faktiskt där. Jaja go on, peka på mig och skratta bara. =(

Dessutom så fungerar knappt min gamla dator, så nu kan vi dra slutsatsen att jag inte har nån fucking dator längre. Skönt ju. Eller.. nej, för nu har jag inget att göra. Mamma har tagit fjärrkontrollerna till TVn bara för att "hämnas för att det var mitt fel att datorn gick sönder". Bad times.

För övrigt vaknade jag halv sju idag och skulle med ett tåg som gick tio över sju. På tjugo minuter hann jag slänga på mig kläder, packa grejer och sedan tvinga Kalle att köra mig ner. Jag som annars brukar ta minst en timme på mig. Skills!

Blubb

Jag borde egentligen sova, fast jag är ganska säker på att jag bara kommer att ligga och dra mig. Det är alltid så på söndagar, så kommer jag vilja gå upp och sätta mig vid datorn igen men det är ingen bra idé eftersom att den tar sådär 10 minuter att starta. Så nu sitter jag och tittar igenom min gamla blogg, det är ganska underhållande. Fast ni får inte adressen.

Jag och Klara har världens bästa plan.
Vi kommer att bli rika och ha roligt samtidigt, ultimat.

image69Oh the wax.

It's dripping. I like it between my--

Fingers! I figured.. oh well, Goodnight.

:*

Bilddagboken hates me.

Varenda gång jag lägger upp nya bilder på bilddagboken så försvinner minst 2 bevakare, den här gången 4 till och med. Vilket alltså betyder att jag bara blir tråkigare och tråkigare och fulare och fulare? Haha, nåja.

Imorgon är det skola igen och jag sitter och ler i smyg över tanken, pinsamt. Fast vi går ju iofs bara tre veckor, sen är det två veckors påsklov. Vafan. Jag gillar att vara i skolan. Det ventilerar mina tankar då för mycket fritid bara gör mig till ett psykfall.

image66Igår var bra.
Nästan för bra.
Heartbreak Hotel är bästa filmen ever.
"Vad sa du? Du kallade mig fittjävel!"
"Det gjorde jag väl inte alls!"
"Men om du inte sa fittjävel, vad sa du då?"
"Ehh.. där kan han ligga, den jäkeln!"
Osv.Det var väl fan..

.. Att jag pajjade datorn. Eller alltså, det gjorde jag egentligen inte. Det var bara jag som satt vid den senast. Fast det betyder ju inte att det var JAG som förstörde den, liksom. Jag stängde iofs av den på ett felaktigt sätt.. men vafan, jag var lat. Den har ju klarat av det innan? Okejdå.. jag pajjade datorn. Nu sitter jag iallafall vid min gamla sega jävel och väntar fortfarande på att Mina dokument ska öppnas. Aja, bättre än inget.

Den här är tillägnad Jebus.
"Jag har inget smink där.. jag sminkar mig inte ofta och den är skitskabbig. Gör den snygg!"
Fan vad noggrann och lycklig jag var, haha.

image65

Nu ska jag fortsätta att vänta på att Mina dokument ska öppnas.

Another day.

image64

Ska vi snurra kulan och våga se in i den?

Bajsfredag.

Jag kan inte vara ensam hemma. =( Det brister snart.


<3

image63

Igår va bra. Puss.

Efter fikan åkte jag med hem till Sarah
och gjorde varma mackor samt tittade på Förälrarfällan.
På morgonen vaknade vi av att hennes polare ringde,
vilket var jävligt irriterande eftersom att jag precis
skulle få knulla. I min dröm alltså.

Nu ska jag bygga lite på min Heroes-bana, eventuellt
skriva ner lite noter till ett eget arr. Om jag orkar.
Imorgon är det fest :*


The real deal.

image60

Ven. Killtestet. Wannabe. Gurra. Matan. Polen. Black & White. Slutshowen.
Basebollträ. Mattelektionerna. You've got a friend. SKYLTEN. Synkopen. <3
Brudarna ikväll. :* Louise som tar bilden och jag som är inklippt, HAHA.

Jag och Klara har planerat att ha en grymt fet skitstor mega fest nästa vecka.
Problemet är att fröken är och åker skidor och vi har inte fixat lokal ännu.
Underbart med stora idéer och noll verkstad, haha. Det måste bli av. =(

Nu ska jag försöka se om jag kan rota fram lite stålar som räcker till hårfärg.
Kan ju inte springa runt som en liten kotte i kort hår, det går inte.

Honung med lime.

Visserligen intressant men ganska kräkframkallande as well.

image59

Det här är då jag på party enligt Sara. Jag gillar pepparkaksutstyrseln.
PLEASE DON'T STOP THE MUSIC

night.

Underskattat.

Okej. Jag har ont som fan i halsen, det är mulet ute och jag har ganska så tråkigt. Plus att jag inte har någon hårfärg till mitt löshår, och pengarna är slut. Dessutom sträckte jag nacken imorse, så nu kan jag knappt vrida på huvudet och känner mig allmänt handikappad. Förutom det mår jag hur bra som helst, bra humör är underskattat.

Hahaha, Sarah ringde mig nyss och det var väldigt.. random.

Muffin - Hallå!
Sarah - Heeej. Vad gör du då?
Muffin - Sitter och kollar lite bloggar bara.. fast ja, inget vettigt. Dudå?
Sarah - Nej, inte jag heller..
Muffin - Nä okej, haha.
Sarah - Ja..
Muffin - Men jo..
Sarah - Jadå..
Muffin - ...
Sarah - Hehe..
Muffin - XDXDXDXD
Sarah - Hahahhahahaha.
Muffin - Ville du något speciellt? XDXDXD
Sarah - Nej, förlåt =D=D=D

Jag älskar underskattade telefonsamtal utan mening.

Goodbye Roverkob & Hornbaek!

image56Jag har alltså kommit fram till att Helsingör inte riktigt är min grej. Visst, det finns billig sprit och så, men tänk att bo där? Det är skitigt, tråkigt och allmänt gloomy. Och så har allting så roliga namn, jag menar, Rövköp och Hornbak? Nåja. Trevligt var det iallafall. Men vad kan gå fel med fyra ungdomar och ett par flaskor vin?

Nu har förkylningen slått till även för mig, vilket känns lite skönt faktiskt eftersom att jag aldrig är sjuk. Nu vet jag iallafall att det inte är något fel på mig, err.

Nu ska jag proppa i mig halstabletter och titta på TV/somna. 
Få timmars sömn under loppet av två dagar tar ut sin rätt.

on and on

Leaving.

Nu drar jag till Alice en långhelg, kommer hem på tisdag.
Fan vad det är fest.
On and on and on a high level


High on speed

Ännu en hemmakväll, men vafan. Imorgon ska jag sitta hos Alice och kedjeröka samt titta på Disneyfilmer och snacka en massa skit. Det som vi är allra bäst på med andra ord. På måndag drar vi till Helsingör för en flaska vin eller två, våra fyllefilosofier och diverse äventyr slår allt.

Fan vad jag längtar till sommaren nu. Allting är så mycket roligare då.

image54

-

Jag vill till mamma. =(

Långmorgon.

Egentligen har jag historia klockan 08.10, men eftersom att jag är "färdig med allt" så  behöver jag inte gå. Eller alltså, jag skulle skicka in en sista uppgift senast igår, men jag orkade inte. Huvudet kändes tungt och det var både jättevarmt och jättekallt, jag kanske börjar bli sjuk. Nu när det är lov och allt, det kan ju inte slå mer fel. I vilket fall som helst, nästa lektion är inte förräns klockan två så jag tänkte glida runder lite. Ta en promenad i solen, spela zelda eller geeka mig med något annat. Otroligt skönt och välbehövligt iallafall, jag är nöjd som fan.

-

Idag suger ganska hårt, men det var väl en tidsfråga. Man kan inte ta hur mycket som helst och ständigt vara tvungen att försöka resa sig igen. Lustigt att folk är vän med en, men samtidigt måste hitta på en massa saker hela tiden och vara så jävla elak. Istället för att fråga "hur är det med dig?" eller kanske "jag känner att..." så får man ett elakt blogginlägg och en kommentar. Eller är det bara jag? Jo, jag vet hur du fungerar och ja, jag vet att vi är väldigt olika. Men skulle vi inte försöka ta hänsyn till det? Tydligen inte. Och nej, jag tänker inte spela "hej jag bryr mig inte och jag vill ha överläge", för jag är faktiskt väldigt ledsen och besviken, och förvånad för den delen.

Y.E.S

image52Jag såg snyggaste bruden ever på tåget idag. Det där är förmodligen en av mina mest missbrukade meningar, but still. Hon hade rosa metalleggings, en fet svart väska som skulle föreställa en stereo med detaljerna i färgglatt neon, och så sådär snyggt långt hår med massa slingor i rosa/lila/blåa nyanser. Vilken tur att jag missade det första tåget.

Jag och Sarah har en deal imorgon.
Jag var väldigt framfusig när jag lovade det där,
tänkte att "Äh, det kan väl inte vara så svårt."
Men jag börjar inse att jag aldrig kommer våga.
Mycket snack, ingen verkstad. Det brukar sluta
så med våra deals, haha. Hoppas hon håller med.

Fuck tomorrow, eat today!
Welcome to the lower bird.

Det är ju fullkomligt hopplöst att jag...

... har blivit en jävla skolnörd.
... pratade med rektor Ingrid idag och bad om att få läsa ännu två individuella val, Naturkunskap B och Matte C.
... är sådär löjligt småförälskad och allmänt helgullig.
... har en mamma som plötsligt kommit på att datorer existerar och går att sitta framför i timmar. That's right, jag är inte ensam om den längre.
... får komlimanger då jag har min skabbdag (idag. mjukisbyxor, inget löshår, less makeup) Lovely. Hur tänker dom då?
... börjar tröttna på internet.
... knappt ser fram emot lovet.image51
Idag tog jag hem Jürgen för en runda i tvättmaskinen. Efter att alla äckel i skolan utan behörighet har taffsat på honom luktar han ganska illa, vilket jag inte klarar av. Men imorgon är han ren och fin, och efter det införs en regel om att man måste tvätta händerna noga innan man tar i honom. Om man ens får ta i honom alls.

Köp den där chokladduschen till mig så blir jag glad.

:*


Måndag.

Ny start, ny vecka. Jag hade en grymt obehaglig dröm inatt. Jag drömde att jag plötsligt blev minst 85 år gammal. Det kändes konstigt i kroppen, gjorde ont överallt och jag visste att jag skulle dö närsomhelst. Det låter kanske inte så hemskt, men fy och usch vad creepy det var. Som att  jag hade hoppat över hela mitt liv och spolat fram till pensisstadiet på tre röda. Belöningen är ju dock den lättnad man känner när man vaknar upp, haha. I'm young, I'm still young!

Veckans vardagslyx:

- Att tända ljus i köket och laga en fin middag när man kommer hem.
- Avse en halvtimme för att bara sitta framför pianot och klinka fritt.
- Springa upp på McDonkan och köpa två cheeseburgare efter skolan.
- Top Model säsong 9 drar igång på onsdag!
- Att det snart är lov.

Veckans fuck it:

- Svenskaprov, med influenser av historia. Alltså som bäddat för katastrof.
- Att mitt studiebidrag är minimalt, och jag vill köpa mer hår.
- Att jag är så jävla trött på alla tröga aphjärnor i min klass, eh.
 
                                                 
                                       image50

                                                           ON AND ON

Tredje gången gilt.

Jag brukar inte spamma och plåga allmänheten med tre blogginlägg på en dag, så ni måste förlåta mig. Eller så sitter ni helt enkelt och är totalt bortskämda för tillfället, ellerhur ellerhur. Tänkte det.

Fan vad grinig jag är just nu, riktigt PMS-ig. Stackars min familj. Jag frågade pappa "har vi glass hemma?" och blev djävulskt förbannad när han på något märkligt vis inte fattade att jag egentligen ville att han ska gå och köpa glass till mig. Samma sak gäller mamma, som fick stå ut med en hel del tjaffs för att jag inte ville lämna datan och se henne sitta framför den på sin feta rumpa.

Så jag gick helt enkelt ner och läste lite matte och tänkte att det måste väl gå bra, tills jag kommer till en andragradsekvation med negativa tal som jag inte fattar ett skit av och slänger miniräknaren i golvet. Dessutom fick jag ingen glass, så nu sitter jag här med ett glas socker med fil i, typ. Stackars stackars mig.

Alltså, är denna otacksamma period av dåligt humör en giltig ursäkt till att vara otrevlig? Jag menar, folk som råkar ut för det och inte känner till läget kan ju bli hur dödsförolämpade/förbannade osv som helst. Och slänger man då in något i stil med "Fuck off, jag har PMS okej?!" så gör det bara saken värre. Även om det är okej eller inte så är det faktiskt skönt att skylla på hormoner ibland. Typ, du är inte ett problematiskt överkänsligt as egentligen, it's alright.

Nu ska jag spela lite Heroes och försöka få mig själv på bättre humör. Laters!

Söndagsmeningslösheter.

image47
Titta vad jag hittade, en muffinparfym! Blueberry Muffin heter den, från eleven.se. En beställning är att överväga.

Jag har verkligen inte gjort något vettigt idag, och nu mot sjuslaget börjar jag inse att jag skulle plugga. Juste fan. Svenskaprov på onsdag om antikens drama, hur tråkigt som helst. Dessutom hatar jag när historia och svenska smälter ihop, för jag hatar historia, automatiskt får jag dåligt betyg även i svenska. Skitbra.

En sak som irriterar mig är när vuxna människor får choklad i present/julklapp eller liknande, och sedan lägger undan chokladen och "sparar" det? Det ligger ett oöppnat paket Aladdin i köksskåpet och bara jävlas med mig för ungefär femte månaden i rad nu. Varför i helvete kan ni inte bara äta upp chokladhelvetet, det är ju det som är meningen? Och bjuda på mig förstås.

Nu ska jag försöka se om jag kan göra något vettigt. Err.

Tjejmiddag.

image44Grattis Johanna, som fyller 18 idag! Fan ta dig, men tro inte att du kommer undan. Nästa gång det är fest ska du köpa ut cigg åt mig. =D

Jag var inställd på fest igår, så det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Vilket gjorde att jag senare kom fram till att jag knappt kan ha roligt utan alkohol. Well, såvida det inte är en massa folk som man verkligen känner och har kul med och sådär. Nåja, så fort det blev dans så blev alting mycket roligare dock. Vilken tur att jag alltid ska dansa på höjd över golvet också.

Igår fick jag en lustig längtan av att bara åka iväg, typ utomlands. Ett ställe där allting är all inclusive och där dagsrutinen är ungefär sova - sola - bada - äta - festa - supa. En drink vid poolen och en på stranden. När jag var i Turkiet förra året i september såg min dagsrutin ut sådär ungefär, och det var seriöst helt fucking awesome. Jag söp varje kväll, och inte en enda dag vaknade jag bakis. Visserligen blev jag buren till mitt hotellrum av en snubbe jag träffade där och sedan ville jag bara dö så illa jag mådde. Iofs kommer alltid min eventuella baksmälla innan jag somnar, vilket ändå är bättre än en hel dag av pain nästa morgon.

image46Faktumet att jag och Louise lyckas se fulla ut på bild när båda är hyffsat nyktra är underbart. Hon är för övrigt den bästa filuren som finns.

On and on and on and on
OUTWORN.

B U S

image43En dag när jag inte var i skolan fick eleverna en uppgift på teaterlektionen. De skulle två och två gå ut på Lunds gator och utföra något udda beteende för att se hur allmänheten reagerade. Vissa spelade homosexuella, andra "stal" löv och lade innanför kläderna. Två stycken stod och tittade rakt upp i luften som om de sett ett spöke, två andra stod och stretchade vid trafiken. Fan att jag var sjuk, eller vart jag än höll hus. Detta måste ju fan göras. Är det någon som är på? :D

Hudvård är fan knepig. När man använt ett par produket varje dag ett tag så känns det som att de slutar verka. Varför blir det så? Eller är det bara en illusion, som att man typ blir för bortskämd med resultaten? Någon får gärna förklara det för mig så blir jag glad.

Igår blev jag bjuden på tre fucking fester, men fick såklart inte lämna huset då vi hade gäster. Fan. Istället tog jag massa festliga kort med håret i sving. Ikväll blir det iallfall tjejmiddag med massa snygga filurer.

On and on.

Designspex.

Är inte helt färdig, men får fortsätta imorgon då mina ögonlock börjar bli på tok för tunga.
Men jag gillar det som fan. On and on and on and on outworn.

Success.

image42Jag fick fucking VG+ på dagens matteprov.

Det ni! En klar förbättring jämnfört med dåtidens IG/G- resultat. 
Fan vad jag är glad. En annan sak med hög glädjehetsfaktor är att det äntligen börjar bli ljusare om dagarna, samt att solen börjat titta fram. För första gången på länge satt jag och Sarah på tåget och kisade glatt mot solen som vi annars brukar irritera oss på.

Min mamma fyller år imorgon. Jag kommer förmodligen att glömma bort det, sen kommer hon gnälla i tre månader framöver att jag aldrig grattade henne. Så fredagsferran blir nog inte av denna helgen då vi ska ha gäster osv. Jag får helt enkelt supa mig glad på lite vin här hemma, sådär diskret så att dom inte märker något. På lördag blir det dock fest, en snygging som fyller 18. Ferra ferra, on and on.

Dagens SMS-konversation.

Jag hade en dröm va, som jag var tvungen att tala om för personen i fråga.

Mitt SMS: HAHA alltså jag drömde om dig inatt, att vi skulle ha sex och sånt. så skulle jag göra på dig men så fick jag kvälvningar och ville spy och du bara "fan vad dålig du är Ingrid!"

Svar SMS: HAHAHA Omg fan vad läskigt! För jag drömde att vi hade sex igår XD Så var vi med i sån grädde-tävling så jag ba: nu jäklar ska vi vinna ingrid! Sen satte jag på dig

Vi har alltid haft någon slags omedveten connection, err.

För övrigt har dagen varit ganska kass. 
Nu ska jag plugga sannolikhetslära. <3 

Räddaren i nöden.

... Måste bara säga tack till Sara som räddade denna kväll. Ja, jag är nådigt packad men jag tycker faktiskt att jag lyckas stava ganska så bra ändå. Det är inte varje lördagskväll man hamnar på en medelåldersfest med massa folk på 30+ och sitter i köket och röker och dricker deras sprit. =D

Så sjukt nice, och väldigt roligt att få träffa dig igen. Saknat dig som bara den. :*

Nu ska jag filosofera vidare, däcka eventuellt... ja, nånting. PUS

Dålig helg.

image37... Vilket ger mig en lustig känsla av att inte en enda jävel bryr sig om mig. Jag har mest suttit och hoppats på att någon ska höra av sig, men nej. På att något kul ska dyka upp, men nej. Vad får man genom att bara vänta? Ingenting. Vad får man av att leta? Inte mycket där heller. Jag får väl helt enkelt bita ihop och hoppas att nästa helg blir bättre.

Varför är alla så långt borta?

Jag kanske ska sticka iväg till videobutiken, köpa en fet påse godis och hyra en film. Sen kan jag sitta framför TVn i all min ensamhet och fundera över allt som har gått fel, typ.


RSS 2.0