lugn fredag

Ikväll ska jag bara vara med David. Vi ska laga mat och lite annat mysigt. Jag har till & med gjort mig själv presentabel för Davids skull. Jag hänger oftast runder i skabbiga mjukiskläder när jag är med honom annars så, tänkte att det kan jag ju faktiskt göra ikväll.. hoppas han märker det bara, haha.

Ha en trevlig kväll.

superduper




Fy. Fan. Vad bra jag är. SÅ gott! Jag dör.

salads and smoothies


Hej hopp, jag har hittat världens bästa matställe i stan, i närheten av Mariakyrkan. Det heter salads and smoothies, eller smoothies and salads..? Haha sak samma. Deras koncept är nyttig snabbmat och dom serverar en drös med olika sorters supergoda sallader och smarriga smoothies. En smoothie till exempel som heter banana black velvet innehåller vaniljyoghurt, banan, blåbär, kakao och honung - hur mumsigt låter inte det? Den ska jag nog prova nästa gång jag är där. (Var där senast idag... hehe)


Jag lade till lite feta, cashewnötter och cayennepeppar själv. Massa mat hit och dit idag jag vet, men tycker det är så roligt att fotografera mat haha, vet inte varför.


Älskar smoothies, min favorit innehåller vanlijglass, jordgubbar, choklad, cayennepeppar och vaniljyoghurt. Inte den nyttigaste kanske men farligt god är den minsann!

Tips: Mellanmål


Ett mycket gott, nyttigt, enkelt och snabbt mellanmål som jag gjorde nyss:


Naturell keso + bär! Superenkelt. Jag använde mig av frysta hallon och blåbär som jag tinade, man kan ju välja färskt eller fryst och vilken frukt man vill lite hur som helst. Vill man ha det lite sötare kan man ju dessutom strö över lite socker eller kanel.

Nu ska jag bege mig ner i stan en runda, hej så länge.

godmorgon



Godmorgon! Vaknade tidigt idag, gött. Har ätit frukost. Sökt en fin liten lägenhet, och nu sitter Lukas och väntar på mig vid dörren för jag sa till honom för ett par minuter sedan att vi snart ska gå ut på promenad. Att jag bara ska blogga först, hehe..

Hej så länge!

tecknat


Jag började på den här får två veckor sen kanske, och är inte speciellt nöjd med slutresultatet. Det enda jag är nöjd över är faktiskt örat! Haha.. tjejen ser ut som en alien. Usch och fy haha.. jag orkade inte ens göra klart pannan och håret ordentligt. Ni vet när något börjar så bra och känns så lovande, men så visar det sig att det inte alls blir som man tänkt sig? Nåja nåja.. den är mycket bättre än mitt senaste försök ialalfall, så det är ju en posivit grej. Övning ger färdighet!

mysko


Jag vet allvarligt talat inte vad jag tänkte.



Haha.. baby spenat + bönor + mager fetaost + physalis + citron + peppar + grovt bröd + MAKRILL I TOMATSÅS?! Jag hade fisken i en skål vid sidan om som jag inte vågade fotografera.. och jag kan lova att jag INTE vågade äta fisken samtidigt som resten haha! Det åt jag efteråt. Helt okej var det faktiskt, lätt och fräscht sådär om man inte är superhungrig I guess.

Jag har kommit fram till att physalis är så jädrans gott alltså. Jag sitter faktiskt och mumsar på en just nu..

Mmmm.. gott och vackert!

i follow rivers



Bild från i fredags som jag gillar.

söndag

Jag tittade på Eat Pray Love igår med Julia Roberts, lite dryg ibland men också väldigt väldigt mysig. Var kanske lite sådär att hon skulle gråta i varannan scen haha, men jag mådde bra efter att jag hade sett den. Sen när jag skulle gå och lägga mig så försökte jag att inte tänka så mycket, men det brukar ju oftast inte fungera över huvud taget. Så tänkte jag (haha) på en sak.. man säger att det är så ofta man inte tänkte eller inte hann tänka, men när man väl försöker att inte tänka så är det så mycket svårare.





Det är så mysigt att Lukas är här hos oss nu, det är mysigt att promenera med honom i solen. Lucy måste får vara lite själv nu, dom bråkar hela tiden. Hon förlorade sin valp nyligen och hon verkade väldigt orolig förra gången jag träffade henne.

:(

lördag


torsdag



Nu sticker jag och jobbar, ikväll blir det teater, wihu!

Usch som min näsa ser ut, herregud?! Haha guud den ser ut som en stor malplacerad bomb där mitt i mitt gulliga lilla ansikte :( Jag får väl börja spara pengar till en näsoperation helt enkelt.... haha.

Ha en trevlig torsdag!

Hundpassning

Nu när min ena vovve Lucy snart ska bli mamma, det kan hända när som helst nu faktiskt, så behöver hon lite lugn och ro. Därför är vovve nr.2 Lukas här hos mig i lägenheten nu. Mycket trevligt och omtyckt besök!


Alla hjärtans



Haha, vilken panik jag hade igår. Jag skulle ut med David och äta middag och bestämde mig för att vara extra fin, så jag tog en runda på stan under dagen och hittade en söt klänning på H&M. Eftersom jag hade lite bråttom så bara tog jag en klänning, smart.. haha. Sen när jag kom hem märkte jag att det självklart var fel storlek!! Jag tänkte äsch, jag hinner nog byta den innan jag går till restaurangen så kan jag byta om på H&M. Självklart har jag då glömt hela poängen med allt, att det är alla hjärtans dag, och att H&M inte stänger sju som vanligt.

Så där satt jag i min t-shirt och mjukisbyxa, haha!!

Jag var fin för övrigt iallafall! Och kvällen var ändå jättemysig.

Kommer ihåg att när jag var yngre så kunde jag verkligen inte lägga upp oredigerade bilder, jag bara kunde inte! Den finnen skulle bort där, den ögonfransen skulle förstärkas där.. herregud haha! Nu är det nästan tvärtom, skitsamma liksom!

Hej så länge!

Dagens outfit


Dagens outfit


Dagens outfit


BAFTA




Älskar den sista klänningen som hon har för själva eventet.. har inte kommit så många bilder ännu, den här var den bästa. Hon ser väldigt old glamour ut, gillar dock fortfarande inte håret. Drar ner snyggheten en hel del! Men det är bra, för då slipper jag vara så avundsjuk haha!

sugen på ny färg


Hej hopp. Har precis tagit en mysig dusch vilket fick mig att fundera lite på min hårfärg. Ingen ja.. hehe. Är det något i mitt liv som ständigt förändras så är det min hårfärg, åtminstonde i mitt huvud. Nu är jag smått sugen på något lite ljusare, drömmen är ju en blond perfekt naturlig ton.

Det är ju egentligen ganska snyggt med mörkt, men det känns lite tråkigt. Jag tröttnar alltid ganska så snabbt, jag måste ständigt växla mellan mörkt och ljust. Som förra året till exempel, när jag fick en idé om att jag skulle bleka håret och färga ögonbrynen. Det gick ju mindre bra kan man säga..

Ååh det är så hemskt att jag knappt vågar titta haha!! Så det blev ju ingen hit. Jag funderar dock på att ta det till frissan istället, som vet vad dom håller på med. Så att man gradvis kan göra det ljusare kanske, väldigt dyrt bara?

Sådär tycker jag om det! Har jag haft många gånger också och alltid kommit tillbaka till.
Möjligen en aning ljusare vill jag ha denna gången.

Gud vad mitt prat om mitt hår och hårfärg är intressant för övrigt hehe.

färgsprakande


Jag dör lite på den här outfiten från Gucci, sååå jävla snyggt! Vill ha vill ha vill ha... brrrr!

malmö!

Nu ska jag med bussen, ha en trevlig kväll!

sockerchock

Här kommer en liten sockerchock.


David har morgonmys med sin kisemise Pella. Jag dör lite på detta.
Speciellt efter allt tjat om att Pella mjauar hela tiden, kräker och kissar överallt.

There is some true love after all..

Idag ska vi åka till Malmö på inflyttningsfest hos Alice, ska bli trevligt!

Nu ska jag teckna lite. Hej så länge!

torsdaaag!

Yayyyy! Idag ska jag få spela teater, men först ska jag jobba på Bogarts.
Buhu, haha! Menmen. Det blir nog bra.

Vad weird men ena arm ser ut, hehu. Nåja hinner inte bättre än så!

Nu ska jag springa, hej hopp ha en trevlig dag!!

nytt!

Jag har pillat lite med en ny header och också gjort bloggen bredare så att jag kan ha större bilder. Jag är inte helt klart ännu, men grunden gick snabbt att fixa iallafall!

Jag försöker att äta lite nyttigare nu för tiden, och här är ett litet måltidstips som är enkelt, gott och nyttigt!

Du behöver:
1 kycklingfilé
Valfri blandsallad
Röda bönor
Mager fetaost

Jag börjar med att skära upp kycklingen i skivor som jag sedan kryddar med curry, cayennepeppar, salt och peppar. Man kan ju krydda lite hur man vill. Sen in i ugnen! I ungefär.. eh, 20-30 minuter, jag brukar inte gå efter klockan! Medans kyckligen är i ugnen så kan man fixa salladen, det är bara att skära fetaosten, skölja salladen och sen blanda alltihopa! Klart!


vårkänslor

Hej hopp! Kom nyligen hem från en snabbis på stan, har precis käkat frukost och nu sitter jag här.. yes. Hittade väääärldens sötaste shorts inne på h&m för bara 150 spänn! Dom är supersöta och blommiga och ger mig härliga vårkänslor! Jag tänker till och med tjuvstarta lite redan nu med tjocka tights till.


Älskar dom!

Köpte också fem par strumpor, en basic tröja och ett par vanliga svarta små skor.
Boring boring jaja. Det här linnet köpte jag förra veckan men ville sedan lämna tillbaka
det, men jag börjar tycka att det är ganska gulligt ändå?
ja.. jag tror jag behåller det.

Hej så länge!

charmigaste masken

godmorgon! jepp, jag har sovit ganska länge. kunde ju knappt sova inatt, vilket jävla stormväder! usch! tycker det är så obehagligt. nåja, idag är det en ny dag. ska jobba ikväll, så nu har jag ett par slöa timmar till förfogande!

jag tittar på gamla repriser av tyra banks show lite då och då på morgonen, och nyligen så var där ett avsnitt där det handlade om väldigt extrema sätt att gå ner i vikt på. ett av dom här sätten fick mig bokstavligen talat nästan att spy, kolla detta. (VARNING! mycket mycket äckligt, men jag kan lova er att jag hittade faaar more äckliga bilder än den här, hehe)


detta är alltså en tapeworm, vilket är en parasitisk bandmask. den blir ofta flera meter lång, den längsta som har hittats var 24 meter lång! i vilket fall som helst. the tapeworm diet går ut på att man FRIVILLIGT sväljer ett ägg med den här parasiten och låter den sedan växa inne i tarmen på en!! den här masken är som sagt en parasit och ett av symptomen är just viktnedgång.

hur jävla sjukt är inte detta? det finns till och med en hemsida som heter tapewormdiet.net.

jag äcklas något otroligt, skulle du någonsin frivilligt svälja en sån här kompis för att gå ner ett par extra kilon?

och jag som tyckte jag var lite over the top med mina bantningspiller.
nähe du, detta är riktiga grejer det.

laters!

vanilla

hej! hittade inget kul på stan, eller mycket kul. men ingenting som såg kul ut på mig tyvärr. usch, så deppig man blir. hatar det haha! men sen tröstade jag mig med en cheeseburgare påvägen hem så it's all good!

köpte iallafall min favoritparfym som tog slut nyligen
fick med ett prov av escadas nya parfym taj sunset. den var väl lika sliskig
och söt som alla deras andra parfymer, en parfym som man tycker
om dom första gångerna man använder den, sen spyr man på dom. ungefär.

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. börjar känna mig ensam för jag vet
att jag ska sova hemma idag. hmmmm... nåja. laters!

the city

haha jag är väl dryg, sticker ner till stan vid fem tiden.
tur att vissa ställen har öppet till sju..

första spegelbilden på mycket länge

hej hopp!

muffin ritar

hej hopp. på senaste har jag tecknat en hel del, det är något som kommer och går i perioder. men eftersom att min pojkvän är en tecknare så har jag fått lite inspiration av honom, jag har till och med fått låna hans pennor och ett sketchblock. jag är inget pro men jag tycker att det är väldigt roligt!

jag försökte rita av david när han satt och spelade tv-spel.
gick ju sådär haha! men man ser att det är han iallafall. jag ska
ta en bild av honom på min kamera och sen försöka rita ett riktigt
porträtt av honom!
jag har en grej för ögon.
den här gjorde jag igår faktiskt!

laters!

wow wow wow!!

igår så firade vi min mamma med god mat och en alldeles speciell make-over! jag sminkade henne ungefär så som jag brukar sminka mig själv för fest, plus att hon fick låna mitt löshår! hon var mycket glad och poserade glatt för en drös med bilder.
tada! nöjd blev jag!
mamma tillsammans med lesya och lille daniel
hahaha! bästa bilden på mina älskade päron
david var blyg med söt
glad farmor!
söt lukas vilar tungan
kalle med sin älsklingslucy (som snart blir mamma!!!)
din busunge!

snart kommer david hit. först ska vi käka lite middag och sen
blir det lite gammalt hederligt heroesspelande, det var längesen!
trevlig kväll!

from miami to ibiza

godmorgon! hade så jävla kul igår, och drack ändå inte så pass mycket,
struntade i max påvägen hem och lyckades komma hem ganska tidigt.
billigt, bra och kul! tog ju såklart lite bilder också.

nu ska jag käka, men inte för mycket. ska fira mamma klockan åtta
så jag måste ju lämna plats för all underbar mat som står och väntar
på mig i köket just nu.
laters!

friday night!

..betyder UTGÅNG!
älskar setet med fullladdade finnar över läppen. sjukt charmigt.
lite snyggt dock att dom ligger i en diagonal rad!
have a good night!!

äntligen torsdag!

ska snart ner i stan och träffa chefen för det jobbet jag söker, wish me luck!
vet inte exakt när han kommer till butiken så jag hinner kanske ta en liten
kortis på stan också, var ganska längesen jag gjorde det.

ikväll blir det torsdagsteatern, äntligen! så kul. så skönt att få spela teater igen.

hejhopp!

vet ni vet ni vet ni?!

jag har fått tillbaka internet på min gamla dator! känns gött.
så nu kanske jag kan försöka uppdatera lite oftare. inte för att
någon bryr sig men ändå haha!
lite bilder från i helgen:


var på födelsedagskalas hos domino. man skulle klä ut sig till djur,
men eftersom att jag kom med väldigt kort varsel så blev det lite.. halvhjärtat.
där var en manlig kossa också! helt fantastiskt.
peppe var också med.
peppe var superfin i kossamössan!
drinking games.
jag fick hålla i dominos iller + att hon lyckades övertala mig på något
konstigt höger att jag också skulle ha morrhår i ansiktet. senare när jag
gick in på max för lite nattkäk så fattade jag inte varför folk tittade på mig,
så jag sneade dom. tills jag kom på att jag var målad som en jävla katt i ansiktet.
påväg ner till stan (pälsen är fejk!! vill bara pointera det)
dickens!!
får alltid för mig att jag är så jävla cool om jag blundar när jag är full?
hahahah man ser verkligen att jocke precis har kommit och är nykter
meddans hon till höger ska åka hem snart
vi var iallafall på samma nivå
nu ska jag snart lämna min dator och gå hem till david. laters!

RSS 2.0