Fan ta HD.

Imorse vaknade jag av att Kalle kikar in och gapar "Du är med i tidningen, har du sett?" klockan kvart i nio. Vafan, ja det vet jag om och det skiter jag i, låt mig sova. Bilden var ändå riktigt ful och reportern skrev inte med det viktigaste jag sa.

Sen åkte jag ner till stan för att ha pianolektion och sedan träffa Louise, lite senare kom också Carro. :*

Den här dagen har varit skitbra för att
1. Jag fick låna Carros kort med t+, som inte var stämplat på hennes bild. Yessssssss!
2. Vi stötte på Tina som var skyldig mig pengar som jag verkligen behöver nu. Yesssssssss!
3. Jag såg typ världens snyggaste brud (vågar inte skriva vem) som sedan blev uppmött av en annan skitsnygg brud. 
4. Jag tvättade mitt hår men det är fortfarande rött. ^^

Nu ska jag hämta en tröja för jag fryser, fan vad kallt det börjar bli. :(

Skolstart.Good stuff:

- JAG SLIPPER BALETT! Det allra viktigaste.

- Mitt schema är allmänt softare och utfyllt mer som jag vill ha det.

- Vi är lediga varje fredag.

- Vi har nya ettor att se ner på och sådär.

- Vi kommer att äta på olika ställen i veckan, första året åt vi bara på ett ställe som inte var speciellt gott.

- Kalle har blivit softare och Carro har flyttat till Lund = slagga i Lund oftade = umgås mer med Carro, Mulon osv = sova längre på morgonen innan skolan.

- Vi har fått fem nya killar i musikalklassen (ettan) som verkar fett roliga, och jag är nästan bombsäker på att iaf en av dom är gay. ^_____^

Bad stuff:

- Jag hamnade typ i den sämsta ensemblegruppen, alltså folk som jag antingen inte umgås med eller inte tycker om över huvudtaget.

- Sanne är allmänt jobbig. "Åååh, ditt hår lyser! Så fiiint!" fick jag höra ungefär 7 gånger idag.

- Skolans sjuksköterska är endast där på fredagar. Kanske inte jätteviktigt, men ändå jävligt korkat.

- Schemat för vissa. Eftersom att Carro gått om ettan hade hon nära 700 poäng att välja individuella kurser för. Självklart utnyttjade hon detta och valde så många kurser hon kunde, flyttade ner till Lund för att lättare kunna klara av de långa dagarna. Så får hon ett schema med tio lektioner i veckan! Och av de kurser hon valt fick hon EN. Jag är fan arg för hennes skull, haha.

- Allting har blivit mycket strängare med material och kläder man ska ha med sig till lektionen och sådär. Inte praktiskt för mig som är hyffsat slarvig när det kommer till sånt.

- Att börja gå upp tidigt om morgnarna igen.

- Jag har typ ingen sovmorgon.

________________________________________________

Igår åkte jag till Carro i Lund för att sova där. Vi tog en långpromenad, satt på Donkan ett tag och utforskade Lund. Väldigt mysigt. Jag har kommit fram till att Lund är inte så dumt egentligen. Eller, jo. Men inte mycket. ^^

Final.

Igår var sista festivaldagen i Malmö. Vi var tidigt ute och tog tåget 18.10 för att hinna se Joddla med Siv. Till vår besvikelse spelade dom inte vår favoritlåt, vafan?! Vi hade stått där i fucking en halvtimme för att få höra den, men nejdå. Så vi gick vidare till Mölleplatsen där allt folk var. Väldigt trevligt faktiskt, lyckades inte bli av med något eller sådär den här gången.

Mulon som jag skulle sova hos var som vanligt på ragghumör och lyckades få med sig en kille hem. Vi var tre som skulle dela på hennes säng, och fyfan, det gör jag inte om. Givetvis gick jag och lade mig i soffan tillslut, haha. På morgonen när vi blivit av med honom efter mycket om och men stack vi till Nova och tjänade godbitar. Och imorgon ska jag färga hår, ta nytt passkort och sådär. Och förbereda inför skolan. Skolan.. okejdå, jag erkänner. Det ska bli hyffsat kul. Men det kommer jag ångra att jag sa när första veckan gått, haha!

Listskit.

Obligatorisk tråkighetsgöra.

24 Sentences about me.


Finish the sentences:


1. I've come to realize that my ex is: Crazy.

2. I am listening to: SMK - Speedboats

3. I talk: Either too much or too little.

4. I love: Strawberrymilk.

5. My best friend/s: Are awesome and reliable, we have a lot of fun.

6. I get along with my mum: When she's in a good mood and ditto.

7. I lost: My dads camera, I'm pretty dead.

8. I hate it when: When people judge you and later do the same thing.

9. Love is: The worst and best thing there is.

10. Marriage is: Unneccessary and manipulative.

11. Somewhere: Over the rainbow. -.-

12. I'll always be: Confused, haha.

13. I have a crush on: Dita von Teese.

14. The last time I cried was: Can't remember.

15. My cell phone: Doesn't work at the moment, my dad's shut it down. I don't even know why. :s

16. When I wake up in the morning: I fall asleep again.

17. Before I go to sleep at night: I read some magazines and think through stuff that matters to me at the moment.

18. Right now I am: Pepp as hell!

19. Babies are: Something I loved when I was younger, now I love the MAC Barbie collection.

20. I get on myspace: Very rarely.

21. Today I am: Pepp as hell!

22. Tonight I will: Probably watch a movie.

23. Tomorrow I will: Malmöfestivalen!

24. I really want: Lots of things.

Och jag inser först nu att jag fyllt i allting på engelska, hahaha. XD


;D

Igår kom Mulon hem till mig och vi tog en runda på stan. Nere vid ångfärjan träffade vi sen två thailändare som ville bjuda på thailändsk cigg, mat och sprite blandat med vodka. O_o Den ena kunde inte prata svenska och var på Mulon som fan, så jag viskade till henne att vi skulle låtsas att vi var ett par.

"Öhh, sluta nu. Hon är min, rör inte för fan."
Dom ville inte inse faktum och blev helt jävla knäckta. XD

DÖD: Se först under BEGRAVING. Även följande tolkningar kan vara till hjälp. En väns död: bröllop - inte ditt eget! En släktings: arv. Se en död: regnväder. Tala med en avliden: vändpunkt till bättre levnadsförhållanden. Se i kista: oväntad glädje.

BEGRAVNING, bevista: glada underrättelser väntar. Det kan förefalla underligt, men drömtydare i alla tider har funnit att denna tolkning är den rätta. Se sin egen: långt och lyckligt liv. I detta sammanhang kan nämnas att just det att man drömmer om sin egen begravning kan vara barndomsminnen som gör sig påminda i det undermedvetna.


SÄNG, bäddad: lyckan väntar där du minst anar det. Bädda: din vän tänker på dig.


TRÄDGÅRD: Du drömmer att du befinner dig i en främmande, vacker och blommande trädgård. Den är ett uttryck för ditt inre, din strävan efter att bli en "bättre" människa. Det tyder på att du känner dig otillräcklig och söker hjälp. Du kan också befinna dig utanför trädgården, utan möjlighet att komma in. Det tyder på att du just upplever en personlig kris. Det kan också vara din barndoms trädgård du återser i drömmen och är då ett uttryck för längtan att fly tillbaka till barndomens trygghet.


KLÄNNING, ta på: kort resa. Ta av: lättsinnighet. Köpa: du blir baktalad.

TRÄD, se gröna: lycka och framgång. Se avlövade: felslagna förhoppningar. Se fällas: lyckan står den djärve bi. Sitta under: huslig lycka. Plantera: du får höra talas om någon som väntar barn.


VATTEN, rinnande: du väcker svartsjuka. Stillastående: du får ett kärleksbevis.

BADA, i klart vatten: det händer något roligt i din familj som också blir av stor betydelse för dig själv. I varmt vatten: du längtar efter fysisk kontakt med någon. I grundligt vatten: tråkigheter. Se andra bada: du får anledning till svartsjuka.


KATT: Katten anses symbolisera falskhet men också huslig lycka. Det finns många tolkningar av kattdrömmar   och här följer några. Se svart: hotande fara. Se vit eller randig: trivsel i hemmet. Höra jama: du är otillfredsställd. Bli klöst av: din vän är svartsjuk av sig.

HITTEGODS: En ofta förekommande dröm är att man hittar något man länge saknat och letat efter. Drömmens symbol är tydlig. Det behöver inte betyda att det är just den återfunna saken som är av betydelse, utan sökandet och finnandet i sig självt. Hela livet "söker" vi ju efter något - lycka, kärlek, hälsa, framgång, pengar.


MUSIK: Att drömma att man hör musik betyder nästan alltid med säkerhet att man är förälskad, och musiken uttrycker graden av ens kärlek. Lugn musik betyder således att man är nöjd och harmonisk, stark och hetsig att man är förvirrad och orolig. Känslorna kan vara intensiva och passionerade, men man är osäker på om de är besvarade.


ÄTA: En vanlig förekommande dröm är att man äter. Sker det tillsammans med andra tyder det på att man längtar efter gemenskap, någon att "dela sitt bröd" med - man fruktar ensamheten. Det kan också tolkas så att man är i behov av kärlek och omtanke, vilket symboliseras av god mat.

BIL: Bildrömmar är besläktade med bagage-drömmar - du vill uppnå en förändring, men här rör det sig om yttre förändringar. Själv köra: ett gräl är förestående. Åka i: oväntad kärleksupplevelse. Se bilolycka: du förlorar en vän, men absolut inte genom en bilolycka.


ÄNGEL: Din godhet mot en närstående blir belönad.

SKOG: Skogen anses symbolisera vårt undermedvetna. Den kan vara mörk och dyster men också vara genomsilad av ljus och ha upplysta gläntor att var i. Skogen föreställer alltså dig själv, de faror och glädjeämnen du finner där finns inom dig själv. Känner du oro i drömmen beror det på att du är osäker på dig själv och dina möjligheter.


_____________________________________________

Okej, jag måste sluta kolla upp mina drömmar, haha. Men idag var jag bara tvungen.
Och jag somnar gärna om igen.
Ett jobb, tack.

Just nu känner jag att jag verkligen vill ha pengar, pengar pengar pengar.
Dels för att jag ska kunna köpa en ny kamera till Kalle, och en till mig själv.
Och så att jag ska kunna åka vart jag vill. Jag är på hemligt uppdrag, you see.Och när jag blir riktigt rik ska jag åka till Shock och köpa det här, plus en massa annat.
Äh, käft och låt mig drömma.

Turkiet here we come!

Idag impulsbestämde min mamma att vi ska åka till Turkiet. Jag vägrade givetvis åka med mina föräldrar, för jag vet att risken finns att det blir riktigt tråkigt. Iofs hade jag tur en gång och träffade en svensk brud i min ålder plus massa andra ungdomar, but that was once.

Jag - "Jag vägrar åka med er två."
Mamma - "Men ta med dig Mulon då? Så lämnar vi Kalle hemma med hundarna."
Jag - "Okej!"

Nu ska bara Mulon be sina parents om lov och allt det där.
Det löser sig, för nu är jag fett pepp och ingenting får gå fel!
 
SJÖ, se stilla: en anhörig ordnar något trevligt för dig. Se upprörd: besvikelse i kärlek.


FLASKA, se: du begår en obetänksam handling. Se flera: inbjudan. Dricka ur: en enkel förklaring är att du kan vara törstig. Många drömmar har faktiskt en självklar tolkning.


KARUSELL, se: stor lycka. Åka i: du har ett komplicerat känsloliv.


HUND: Att drömma om hundar symboliserar ofta våra omedvetna instinkter. "Drömhunden" visar oss antingen tillgivenhet eller fientlighet. Har man en trofast hund som sällskap, är man säkerligen i harmoni med sig själv. Går hunden däremot till anfall mot en tyder det på inre obalans, och det skulle nog inte skada med en smula självrannsakan.

FEST, förbereda: en ganska vanlig dröm, som kan bero på att du har en jäktig dag framför dig och oroar dig för hur du ska hinna med allt. Delta i: tråkig underrättelse.

DRUCKEN, själv vara: du begår en överilad handling som du kommer att få ångra. Se annan vara: förlustbringande möte.


Sensommar mys.

Jag lade nyss märke till att soltimmarna sakta men säkert börjar bli färre. Klockan är tjugo i tio men det är redan kolvsvart ute. Jag tycker det är mestadels tråkigt, för en av de sakerna som jag älskar mest med sommaren är att det är ljust ute så länge. Och här sitter jag med mitt tända blockljus med vaniljdoft, proviva mango i glaset, marabou apelsinkrokant och lyssnar på bra musik i mörket. Och tycker faktiskt att det är ganska mysigt.

Satt och bläddrade lite på style.com bland alla höstkollektioner. Jag är egentligen inget större fan av höstkollektioner, dom brukar oftast vara tråkiga dystra och gå i mörka färger.

    

Zac Posen hade fina klänningar, speciellt den första.

   

Luellas kollektion var överlag awesome. Sjukt söta saker, mycket rosa och fina kontraster.
Dock var jag inte så mycket för skorna, se exempelvis den första bilden.

 

En av mina favoritdesigners Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs.
Blev faktiskt lite besviken, då båda kollektioner var ganska tråkiga.
Kul att A-linje klänningarna håller i sig.

Malmöfestivalen.

Innan det bar av till inflyttningsfest/förfest hemma hos Carro i Lund tog jag och Louise en runda på stan. Hon hade någon konstig deal med sin pappa om att hon skulle få tillbaka alla pengar hon spenderade (800 spänn typ) så hon slängde slantarna generöst omrking sig. Kul att fylla år huh? Vi, eller rättare sagt jag fick den dumma idén att vi skulle köpa hårfärgsspray. Det stod röd, men den var snarare nån konstig rosarödbeigeorange, det går inte riktigt att förklara. Olyckligtvis tog sprayen slut när jag hade ett helt parti av håret kvar att täcka, men aja.

På tåget till Malmö blev vi uppraggade av två brudar på 20+ som skulle på någon jävla Pussycat Dolls fest. Dom kom tydligen från Göteborg men lät snarare som stockholmare. Efter att ha spenderat ungefär en halvtimme tillsammans med dom flydde jag och Louise fältet och "skulle bara ner och kissa". Eller ja, we did. Dock så diskret att de inte märkte något, skilled we are!

Jag, Louise, Klara, Guth och Robban promenerade vidare till Mölleplatsen, där bland annat Detektivbyrån och SMK skulle spela. Detektivbyrån missade jag tyvärr eftersom att jag fick lite smått problem med att hitta Lotta som jag skulle möta. Men äsch, skit i det. SMK som är det viktigaste, och fuck vad bra dom var! Haha, sug på Klara som hade gått med ett strul in mot stan och missade det. XD

The dark side of the festival

- Under SMK dansade vi så hårt att jag blev av med Kalles kamera. Jag har faktiskt ingen aning om jag tappade den eller om någon lyckades ta den ur min väska som jag hade nära liggandes på marken. Grejen är att han älskar den kameran och jag får absolut inte använda den, han visste såklart inte heller om att jag hade med den. Fuck.

- Jag spillde massa kebab och sås på hela min outfit ungefär.

- Jag pajjade mina nätstrumpbyxor big time.

- Mina älskade silverballerinor har gjort sitt, tån sticker ut och ena rosetten är bortriven.

- Jag har massa mygbett och sår lite här och där.

Annars helt jävla awesome kväll.
Vill ha-begär.

KNIV: Att drömma om vassa föremål betyder ofta besvikelse i kärlek. Här är några tolkningar: Se eller äga: svartsjuk person förtalar dig. Skära sig på: svikna förhoppningar. Slipa: du vill till varje pris vinna någons kärlek.

... osv osv. Varför drömmer jag så brutala grejer hela tiden? Folk som bråkar, mördar och krigar. Och det fula är att jag verkar tycka det är hur roligt som helst, även om jag får en kniv i magen. Oo

Ett par produkter som jag är hemskt sugen på för tillfället. (Synd att vissa av dom är svindyra)Jag ser dem överallt. Dermalogica har jag hört så mycket bra om,
och i min jakt efter bra produkter för huden kan jag inte förneka att jag-vill-ha.Parfymolja från The Body Shop, vanilj. Luktar hemskt gott och håller länge.Clinique 3 step. Jag har förvisso provat dessa en hel del, och Gud vad bra dom är.
Special Effects hårfärg, Nuclear Red. Har hört att dom ska vara bäst och sitta som berget.
Tyvärr måste man dock beställa från USA eller UK, vilket jag faktiskt inte orkar.All predikan om Kérastase produkter från både kändisar och vanligt folk
gör mig aningen nyfiken. Allt för att rädda mitt slitna skit.Jag har faktiskt redan en primer från Lumene, den är väl okej.
Den här ska vara hur bra som helst och makeup artisternas favorit.Det tjatas och tjatas så fort sommaren kommer om Nuxe's produkter.
Speciellt den här shimmeroljan som jag för övrigt provat. Den höll vad den lovade.Makeup Stores Cover all mix har jag velat ha i evigheter.
Den täcker verkligen allt. Så fort jag får pengar och känner mig
tillräckligt generös att spendera sisådär 235 spänn på den ska den bli min!http://www.trashy.com/, säger jag bara. Good Lord!
Dom har sjukt snygga underkläder. Trashy yes, men skit i det.
Realistiska? Inte många av dom, men skit i det med. :D
Dessutom står Dita von Teese modell lite här och där, så bättre kan det inte bli.

Blodbad.

Herregud. Det första man ser när man kommer innanför dörren är fullt med blod överallt på golvet. Min tjocka vovve Lukas har nått fel på sin tass, och det bara blöder och blöder. Jag tycker dom ska köra honom till veterinären, det är inte första gången. Hade nog lönat sig att kolla upp det. Men Kalle säger som vanligt "Ta det lugnt, det ordnar sig" Blablabla.

GEVÄR: Att drömma om skjutvapen anses av många drömtydare förebåda någon lyckosam händelse. Kanske är det just spänningen omkring ett vapen som stegrar förväntningarna... En annan tolkning lyder däremot så här: Se: du blir hedrad. Bli beskjuten med: din älskade kan svika dig. Se riktat mot sig: du får en lysande idé, som du också lyckas genomföra.

FEST, förbereda: en ganska vanlig dröm, som kan bero på att du har en jäktig dag framför dig och oroar dig för hur du ska hinna med allt. Delta i: tråkig underrättelse.


 

HAV: Om detta skrev den schweiziske psykologen Carl Gustav Jung: "Havet är symbolen för det undermedvetna, ty under dess glittrande yta döljer sig ofattbara djup". Att tolka drömmar om havet blir därför individuellt, eftersom varje människa har sina egna problem. Här är några olika försök. Se lugnt: lyckan blir din. Se stormigt: olyckan kan drabba dig när du minst anar det. Bada i: hälsa och välgång. Se även BADA. Färdas på: seglatsen genom livet är alltid ett vågspel. Faror hotar, men med en bra styrman vid rodret kan lyckan bli din, lyder en romantisk tolkning.


Grejen är att jag drömmer om gevär, pistoler och liknande väldigt ofta. Haha.


Skånes svaga länk.

FARA, befinna sig i: ljusa framtidsutsikter.

HOTELL, se: du kommer ut på en resa. Bo på: det kan vara en gammal semesterdröm som spökar i ditt undermedvetna.

RESA: Att drömma att man beger sig ut på betyder att man strävar mot nya mål, att man vill förändra sin tillvaro.

HUND: Att drömma om hundar symboliserar ofta våra omedvetna instinkter. "Drömhunden" visar oss antingen tillgivenhet eller fientlighet. Har man en trofast hund som sällskap, är man säkerligen i harmoni med sig själv. Går hunden däremot till anfall mot en tyder det på inre obalans, och det skulle nog inte skada med en smula självrannsakan.

RYMMA: Du vill fly från något som du tror hotar dig.

RÖK: Röken i drömmen kan symbolisera något du oroar dig för att någon närstående ska få reda på. Omedvetet vill du lägga ut en rökridå som döljer vad du gjort eller skulle vilja göra.

HÄST, vit: erotisk upplevelse. Annan färg: du får reda på ett dödsfall. Rida på: även det betyder erotisk upplevelse oavsett hästens färg.

DJUR, mata: glädjande underrättelse. Springa undan för: du blir svartsjuk.

Vissa av dessa stämmer faktiskt. Jag ska nog skaffa mig en sån bok, för jag kan ändå inte låta bli att kolla upp vad jag drömt.

Idag var jag i Ängelholm med mamma och hennes kompis. Skånes tråkigaste stad, I tell you! I klass med Landskorna. Damn, dom hade inte ens H&M! Jag förstår inte. Där är så grått och tråkigt och litet, och alla människor verkar vara så konstiga. Aldrig mer ska jag åka dit, förutom dagen innan julafton då faster fyller år och alltid bjuder dit oss. Jag följer mest med för att hon lagar världens godaste köttbullar med blåbärsgelé, och för att jag alltid får en massa julklappar från släkten med mig hem. Okejdå, det är tradition. Och min faster är väldigt snäll och hennes gubbe är skitgullig. Annars, never.


Ferra ferra

På senaste tiden har jag blivit på ett fruktansvärt ferrahumör. Kanske beror på att skolan börjar om sisådär två veckor, jag vet inte. Det känns som att det är så mycket man måste hinna med på dom där två veckorna. Skaffa eventuellt nytt stuff till skolan, träffa massa folk, skriva klart massa gamla arbeten man inte hann förra terminen osv. Fan, ge mig tre veckor till.

Vilken tur att jag är ett jävla as ibland, i slutet lönar det sig och gör allting bättre.
Ärligt talat vet jag inte hur det hade slutat annars, vi hade nog gått och inbillat oss saker och förträngt sanningen, fortsätta falla dit och göra samma misstag om och om igen.
Det svider dock lite att man är så gott som värdelös när du äntligen fått det du vill ha.
Men aja, lika bra det. Nu är allting borta, and damn I love it!


hmm

Det bor en spindel vid min dator. Ena dagen ser jag den klättra runt lite på databordet, jag våga ju inte röra den. Nästa morgon har den spunnit ett nät som kletar sig fast från min lampa till min ena högtalare. Fan då.. jag ville vara lurifix så jag hämtade en sax och klippte av nätet. :o Spindlen blev kanske inte så glad, men han stannade iallafall. Nu har har gjort ett nytt nät precis vid dataskärmen, och sitter där och ser så lycklig ut. Han har tydligen bestämt sig för att bo här, så varför inte låta honom? :D

sepeblogg

Ett hack för Hans. Ett hack för Greta, och ett hack för Nisse för jag är en idiot.
och min blogg har blivit sepe, hajaaaj

RSS 2.0