what did you say


drygt. min mage är fortfarande bråkig, så vad har jag gjort idag? druckit proviva och suttit på muggen ungefär. intressantare än så blir det nog inte. är sjukt trött så ska nog lägga mig nu, godnatt.


kortslutning

alltså.. vilken helg! är helt slut, och min mage är helt slut. hade återkommande magknip hela kvällen igår, inte roligt. antar att det måste bero på ett relativt stort alkoholintag + skräpmat under två dagar? skulle egentligen ut igår med men orkade verkligen inte, blev filmkväll istället. det har varit en mycket trevlig festival faktiskt, något jag inte trodde att jag skulle säga!

3


3. Torka rumpan med en sedel.nu blir det jobb och sen skålar vi!

den där listan

Okej, så jag lovade då mig själv att skriva ner den här listan..

Dagens grej att göra innan jag dör: baka en fin tårta med nötcréme.Jag köpte alltid nötcréme när jag var liten, gör det fortfarande ibland. Och så läste jag på baksidan att den kan antigen "användas till bakverk eller ätas som den är". Jag måste ju självklart prova att använda den någon gång när jag bakar! Vilket inte händer så ofta, men nötcrémen kanske kan få mig att baka en tårta snart framöver!


Så listan so far..

1. Spotta ikapp med en llama (träffa och klappa en llama)
2. Baka en tårta med nötcréme

skratt i natten

HAHAHAHAHAH! min kärlek för llamor kommer ALDRIG att avta!
dom är så fina. nu när det är sent och jag är lite tequilaglad ska jag införa en ny grej!
jag ska skriva min alldeles egna lista på saker som jag måste göra innan jag dör.
1. Spotta ikapp med en llama.
(träffa och klappa en llama)
Det är nummer ett. jaja det kanske inte är prioritering nummer ett så.. men det är väl det första jag får nämna, så får jag fortsätta fylla på listan sen. jag har massor av grejer så det ska nog inte bli några problem! godnatt!


WHAT THE FUCK

har lite panik nu va! hittar ej mina cigg, är ute i örkelljunga och tänkte ta en sista luring men dom är BORTA! är helt säker på att jag hade med mig dom ut, tänk så har kalle hittat dom och typ.. slängt dom, gömt dom? men varför har jag då inte fått en utskällning..? uuuueh nervös, känner mig som en tonåring ingen som smygröker haha, men vill inte kalle ska veta för han hade blivit så himla sur. fuck!taking out my freak tonight


haha <3

all day all night


det är inte bajs på min klänning, det är hårfärg. är trött som fan men nu kör vi.

LMFAO


i LOVE!

babbel babbel

Jag och Sofy lyckades prata på telefon i tre timmar och fyrtio minuter igår, hur sjukt är inte det? Fyrtioen minuter om jag ska vara exakt, den där sista minuter gick åt till att upptäcka att shit hur länge vi har pratat, och sen säga godnatt och hejdå. Är rätt sugen på en långpromenad innan jobb, det är fint väder idag. ska lägga in lite nya låtar på mp3n också, känner att det är dags.
den stora dagen, bilden tagen för att hedra sista hp-filmen, hahaha! ska lätt se den igen med kalle, kanske i veckan får se.

två veckor

Nu har Vicky och hennes mamma åkt hem, så tråkigt. I början när dom skulle komma hit tyckte jag mest det var jobbigt, men så fel jag hade. Saknar henne redan! Är nästan nära på att boka biljett och sticka härifrån nästa vecka eller något, vill göra saker, vill hålla igång, just do it! Allt möjligt. Har typ 600 bilder på kameran från dom senaste två veckorna, har redan tröttnar på att fixa med dom med jag hann iallafall fixa några bilder på mig och Nathalie.


Nu ska jag försöka skaffa mig ett liv för dagen, alla är upptagna så jag får väl kanske åka ut till far min med lite filmer. hej hopp!

RSS 2.0