är det du sommar?

Vilket väder det är idag! Soligt och supervarmt, kanoners! Har precis tagit en långpromenad och nu sitter jag här och är lagom klibbig och mysig. Ska ta en dusch och sen blir det jobb, hmm. Hade hellre rusat ner till stranden och tagit ett härligt men kyligt kvällsplask. Älskar att bada! Vädret är dock lurigt, jag hade inte blivit förvånad om det regnade och blåste kallt imorgon. Tänk vad mycket folk pratar om vädret. Vädret är alltid poppis, hon går aldrig ur fashion. Hehe.. fan vad tråkig jag är.

Riktigt trevlig kväll igår var det också! Vi sista som var kvar på festen satt uppe till tre på natten, så länge har jag inte varit uppe på hur länge som helst! Vad gammal man känner sig när man tänker på det.. haha. Nä nu ska jag duscha, hejhopp!

josh oh josh

Har en superliten crush på Josh Strickland, en av Holly Madisons polare som
är med i hennes realityshow Holly's World som går på E!. Han är het, talangfull och bög. Underbart.

Han har släppt en singel också och är grym på att sjunga.
Låten är väl inte superbra men helt klart party!

Att Holly är med i videon och är allmänt het är också ett plus.

söndag

Då var det söndag, och imorgon är det måndag. Det ska bli en trevlig måndag, vi ska träffas med torsdagsteater ännu en gång. Haha, det blir tredje gången för mig, det är inte lätt att få ihop hela gänget och därför har dom som har kunnat redan träffats två gånger. Vi ska äta ute på stan och sen blir det fest hos Peppe, supernice!
En bild jag gjorde nyligen, med kass upplösning här såklart. And rusty skills, hehe..

mer muffin

Hehe... nu är jag jätteego, förlåt.. massa massa massa Muffin..
Men jag är väl rätt söt ändå? Haha, men jag har faktiskt funderat på en sak.. min överläpp är rätt.. liten. Alltså, den syns knappt? Som ett sträck bara är den.. haha. Så jag har faktiskt funderat lite över att yeah.. göra den lite större. Inte permanent såklart, bara sånt som håller i några månader. Bara för att testa liksom, det är väl ändå okej? Hmm.. nåja. Nu ska jag kolla på But I'm A Cheerleader för typ.. femte gången? Älskar den! Godnatt!

porträtt

Hejhopp! Ska snart ge mig ut i det tradiga vädret och promenera bort till jobb. Tråkigt! Nåja.. hela denna dagen är tråkig, tyvärr. Försökte ta ett porträtt på mig själv haha, det är inte så lätt. Lyckades få fram ett helt okej iallafall, den här bilden är alltså helt oklippt, bara inzoomad, haha!

Nja njo.. jag tror nog jag föredrar att fotografera andra.

ett par dagar senare

Shit vad längesen det var jag skrev någonting här, kom jag på nu.. eller det har jag faktiskt tänkt på ett tag. Idag är en mycket tråkig lördag, för jag ska jobba till klockan tio ikväll och efter det har jag inga planer. Och David är på bröllop så honom kommer jag inte kunna träffa efter heller. Jaja, det löser väl sig på något höger. Har hängt mycket med fina teaterfolk under veckans gång, både i tisdags och i torsdags blev det trevlig aktivitet och alkoholförbrukning på listan. Some pictures alright..


out of colour


Har haft en ganska mysig helg bestående av rödvin, solsken och lite jobb. Ska jobba idag igen klockan fem, och om en vecka ungefär ska jag på audition. Shit, fick lite panik när jag skrev det där, har inte fattat att det är så snart. Men det fixar jag... ahhh panik!! Haha.


here we go again baby

Yes, ny header igen då, tröttnade riktigt snabbt på den andra. Den här är lite somrig också haha! Solglasögon, hav, brightness och happyface. Jag insåg att jag inte har några bra bilder på mig själv som någon annan har tagit! Bara sådana som man tar själv, egopics your know.. jävligt tråkigt faktiskt. Skulle vilja ha ett gäng snygga bilder tagna av någon annan, till en header exempelvis. Detta är lite som en nödlösning sådär.. haha.

Fick ryck och lät Domino färga mitt hår rött. Som slutade i katastrof, eftersom att färgen inte räckte till mitt tjocka hår! Fick springa till Hemköp där dom inte ens hade från samma märke, så fick chansa och köpa en röd färg från en helt annat märke haha! Ser okej ut nu, ska dock färga det igen så det blir jämnare nu i veckan.


girls will be girls


Här är några av mina skönhets-och mode favvisar ATM!
Just nu..

.. Är jag riktigt nöjd med denna fina blus(1) som jag hittade för 50 spänn på Gina Tricot.
.. Älskar jag vitt och använder denna underbara kreation(2) extra mycket.
.. Är jag suger på blommiga shorts, dessa(3) kostade bara 149:- på H&M!
.. Är jag glad att jag vågade mig på den här byxdressen(4) som sitter som en smäck!
.. Har jag hittat mina blommiga shorts(5) från förra året som funkar lika bra i år!
.. Vill jag vara brun och med kastanjevatten(6) blir jag det snabbt och enkelt utan solning!
.. Har jag skoskav av dessa gulliga små skorna(7) för 99:- från H&M.
.. Är jag lite fantasilös med färg och kör på svart nagellack(8).
.. Solbrillor(9) är fantastiska. Mot sol, mot människor man inte orkar prata med och mot en hederlig skabbdag.
.. Har jag alltid på mig små pärlörhängen(10). Dock inte äkta, snarare dom billigaste!
.. Är jag fett nöjd med den här balla jackan som från början kostade ett par hundralappar men som kostade mig endast en hundring på REA! Älskar den.
.. Är jag besatt av min nya parfym från Mexx. Luktar bara... mmmmmm!!



valborg

Mysigt grillande hemma hos Josefine, efter det spenderades större delen av gårdagen hos David
med Alfapet, film och ja, chips. Var välbehövt att få äta lite vad jag ville!

RSS 2.0