Dilemma.

What to do, what to do?
For now, I'll start with going to bed.

312

Imorgon blir det röj i stadsparken i Lund, haha!
Jag lyckades få med mig Louise också. ^_^



On and on.

still


Morning glow.

Klockan är i tio i sex och det håller på att ljusna rejält utanför mitt fönster. Jag är ganska stolt över mig själv att jag faktiskt kom upp i tid både idag och igår, hade riktigt svårt med det förra veckan. Nu klockan 08:10 ska jag redovisa mitt projektarbete, det ska vara en presentation på ca 15 minuter och jag vet verkligen inte vad jag ska prata om i 15 minuter, haha! Det får bli som det blir.

On and on.

If I'm wise, I should walk away.

Idag drog jag och Nathalie igång vår lilla tävling, och jag måste säga att jag har fått en kick-ass start. Jobbade som fan på gymmet och blev grymt peppad av biffiga Hans och Jörgen som stod bredvid mig och trampade för fullt. Nu ska jag bara ägna resten av dagen till att plugga, först och främst det som ska vara färdigt till imorgon. Sen ska jag verkligen försöka att komma i säng i tid.. halv ett fungerar bara inte, speciellt inte när man är så skoltrött som jag är.

Införskaffade den här älsklingen idag:



Doftar helt underbart. ^_^ Är så glad att Clean äntligen kommit till Sverige.

I am colorblind
Coffee black and egg white


Hej så länge!

Söndag.

Jag hatar att plugga.
Vi ska grilla lax idag, det hjälper lite iallafall.

Dagens sysselsättning: Plugg, lite städning och grillning.
Dagens låt: Counting Crows - I Am Ready
Dagens fundering: Jag hatar när man ska doppa chips i dippen och dom knäcks.



Teleportera till denna strand, någon?

Colorization

     

Före och efter.


313

Jag kommer aldrig att lära mig om det ska vara "de" eller "dem".

nice work you did, you gonna go far kid.


Mamma kommer
hem idag.
It sucks.
Jag ska plugga
hela dagen. 
It sucks.
Dataspel kommer
förmodligen distrahera mig.
It sucks.
Jag är nervös och
fattar inte varför.
It sucks.
Kalle är sur på mig.
It sucks.

on and on.


May you burn in hell.

Idag när jag stod inne på Gina Tricot och skulle betala så upptäckte jag att min plånbok var tom. Det var VIP-kväll, vilket innebär att det är 20% rea på allt i hela butiken. Kvällen innan hade jag städat i huset som en tok för att få cash av min pappa eftersom att jag var pank. 500 kr fick jag, plus att jag fick 240 kr från skolan som ersättning för tågbiljetter under helgerna med Bye Bye Birdie. Jag blev rasande, darrade på rösten och bad om ursäkt innan jag lämnade affären. Väl ute satte jag mig i ett avskymt hörn, tog en cigg och rota i väskan. Nej, borta. Faktum är att jag är 100% säker på att jag blivit bestulen i skolan, och jag tros mig till och med veta vem det är. Jag lämnar ifrån mig väskan i uppehållsrummet under en lektion, och vad händer? Jag blir av med 700 spänn. Vår skola är väldigt liten och intim och alla är buddies med alla (förutom en som jag misstänker), så jag förstår verkligen inte. Nej.. vågar hon sig till skolan imorgon kan jag lova att hon ska få sig en rejäl match.

Kalle hämtade mig nere i stan och jag berättade direkt vad som hade hänt. Jag hade så grymt mycket skuldkänslor eftersom att det var hans 500 kr, jag betalar alltid allting annat för mig själv. Mellan gråtattackerna bad jag om ursäkt och sade sedan att han skulle få tillbaka sina pengar så fort jag fått studiebidraget, jag var så rädd att han skulle bli arg, men det blev han inte. Han tyckte mer synd om mig och blev arg över vad som sker på skolan och sedan följde han mig tillbaka in på Gina och köpte kläderna jag ville ha ändå. Jag blev helt chockad, han var nog lite av världens bästa pappa idag.

On and on.

Whoa.

Kan du gissa vem det här är?



Det är Matthew Lewis som spelar Neville Longbottom i Harry Potter, damn!
Lite sådär nördigt fulsnygg ungefär, haha.

OH LLAMA

Nathalie skickade den här till mig och jag gråter av skratt ungefär.
Alla borde veta att jag fullkomligt älskar llamor, dom är adoreable and hilarious.

Click it flip it! http://gprime.net/flash.php/llamasong

Fluff.

Emma Watson med sin pojkvän Jay Barrymore, 27.

  

Quite adoreable. Kan knappt förstå att det redan
finns bilder uppe från filmningen av Dödsrelikerna,
Halvblodsprinsen har ju inte ens kommit ut på bio, haha:

 

Och här finns en kort video:
http://showbiz.sky.com/hermiones-looking-glam

I can't wait! Nu är det läggdags, godnatt!

Plugg.

Jag har ett arbete som ska vara färdigt imorgon
som jag inte ens har börjat på, crap.

<3



Världens gulligaste bild på mig och Louise.

Back and forth.

Imorgon är det söndag. Söndag är ingen bra dag. Efter söndag kommer måndag, och på måndag ska jag till skolan. Efter två veckors påsklov har jag faktiskt börjat sätta mig ganska bekvämt i den lediga, soliga situationen. Kommer att kännas konstigt att behöva sätta sig i skolbänken igen för att prata om demokrati och universums slut. Jag vet, jag är en typisk bitter tredjeringare, med studenten som sitt ända sikte.

Jag vill verkligen inte plugga mer, det är helt sant, och förfärligt också för den delen. Lilla minsta uppgift vi får känns som det jobbigaste i världen ungefär, till och med om det är engelska eller teater. Är det för att jag är lat? Eller helt enkelt för att jag är så skoltrött som man kan bli? Jag har alltid varit en person som hatar att göra saker som jag tycker är tråkiga. Visst, det är väl alla, men skillnaden är att jag tar väldigt lång tid på mig innan jag väl får det gjort. Jag önskar att jag var en av dom som bara fick det gjort, och så var det färdigt med det. Spara det roliga till sist liksom.

Nu ska jag tvätta och städa lite och sedan får vi se om jag faktiskt orkar med nått plugg, hej så länge!

Happy B-day.

Den här filuren fyller faktiskt 19 idag:

And yeah, jag är nördig som pointerar att en kändis fyller år, jag vet. Men jag började faktiskt gilla henne när jag var sådär 11 år gammal, så jag har ju hängt med sän dess, so tis quite special. Inte för att hon är en bra skådis, men hon är med i Harry Potter och är helt enkelt så jävla snygg och adoreable. See you in London in a few months!

Nu har jag precis vaknat och ska snart gå ner och laga frukost, sedan bär det iväg till Malmö för en shoppingdag med Sarah. Olyckligt vis har jag inte så mycket pengar att shoppa för, but oh well.. man kan alltid titta och planera!

On and on.

YAYY!

Mitt program fungerar igen! Phew, tack och lov, jag blev så rädd.
Bara för att fira gjorde jag den här:



Är inte helt nöjd då den inte blev riktigt som jag tänkt mig,
men det får duga. ^_^

Tisdag.

Nu har jag precis vaknat och klockan är på tok för mycket. Min tanke var att komma upp lite tidigare idag, runt 9-10, och sedan äta frukost och sticka till gymmet. Halva planen går i kras, men vad gör det? Så länge jag får tummen ur röven och tar mig ner dit så är det godkänt. Måste nog säga till Kalle att vi behöver åka och handla idag, har en hel rad med nyttiga saker som behöver införskaffas, haha.

Någonting riktigt illa har hänt: mitt Paint Shop Pro funkar inte. =( Jag förstår inte vad det är för fel, det går inte ens att öppna programmet. Jag har provat att reparera och ominstallera, but it still won't listen to me. Mitt älskade program.. jag har laddat ner en trial version av Photoshop CS4, men alltså.. jag kan inte Photoshop och orkar inte lära mig det heller. Fan.

Nu ska jag ner och laga frukost och sedan bege
mig till gymmet illa kvickt! Hej så länge.

Morning.

Jag är uppe ovanligt tidigt idag, klockan är bara nio! Det beror på att våra gäster från Ryssland åkte iväg imorse och som en bonus på det hela tog dom mamma med sig. Dom har klampat runder och skrikit och haft sig hela morgonen, så nu sitter jag här, fullvaken och halvt bitter, dock med hela dagen framför mig.

On and on.

Saturday sparetime.


Jag blev faktiskt hyffsat nöjd med den här.



Emma Watson är för övrigt den snyggaste levande tjejen ever.
Jag kan inte titta på för många bilder av henne utan att
må kasst, haha. Life is so unfair.

Lördag.

I torsdags var jag hemma hos Alice på middag för att fira hennes 19årsdag, mycket trevligt! Det blev grillning, kortspel, bubbelblåsning och mycket prat (och sång) haha. Alla blev som små barn igen när bubbelkitet kom fram och sedan klädde hela altanen efter en dryg halvtimme.


Bubble in progress.


Igår stannade jag ett tag hos Alice under dagen och spelade Monopol utomhus i det fina vädret. Jag och Alice förlorade mot Sarah efter ett tag, men det gjorde oss faktiskt inget då vi triumferade vår förlust i solstolen istället, haha! 

När jag väl kommit hem var det först in i duschen och sen iväg till Erica för att förfesta lite. Jag snodde faktiskt en halvfull flaska rött från Kalle som blivit över efter allt påskfirande, vilket var precis lagom. Väl nere på The Tivoli träffade jag Sarah och Sara och inte långt efter dök även Jenny, Josefine och Tobbe upp. Måste säga att det var en grymt trevlig kväll! Samt att jag måste erkänna att jag hade väldigt kul, trots att jag inte hade druckit så mycket. Note to self: I'm in progress!

Oh, mitt hjälpfulla jag! När jag stod och väntade på nattbussen så ser jag en kille som sitter med huvudet i händerna på bänken. Han ser inte ut att må så bra, och rätt vad det är så spyr han. Jag sprang givetvis in på Grillpunkten och hämtade ett par servetter och frågade honom också om han ville ha en mugg vatten. Alla andra som gick förbi skrattade mest och äcklade sig över spyan. Efter ett tag visade sig även att det här faktiskt var någon som jag kände.. haha! Jag satte honom på bussen och önskade honom sedan lycka till. Jag var ju själv med om ett jävla elände för två veckor sen, så jag vet ju hur det är, så det är klart att man hjälper till. =)


Jenny och jag på The Tivoli.


Imorse blev jag väckt klockan nio på morgonen av att Kalle kommer inklampandes i mitt rum och skriker om att jag ska tvätta. WTF? Jag kom hem klockan fyra igår och sedan ska jag tvätta klockan nio på morgonen? Herregud haha! Han kunde åtminstonde ha förvarnat mig dagen innan. Så nu sitter jag här och tar det lugnt bara, ska nog hyra en film ikväll. Imorgon ska jag åka ut till David (min bror) och lira TV-spel och glo film hela kvällen, sjukt nice.

On and on!

In the rush.

Idag hinner jag inte blogga så mycket, ska snart över till Erica på lite vin och sällskap och sedan bär det av ner till Tivoli för att dansa gärnet med Sarah och Sara. Bilder + mer blogg kommer förmodligen imorgon, hej så länge!


GRATTIS ALICE!

Idag fyller min käraste vän Alice år,
och därför tillägnar jag henne den här.
Dels för att gratulera till födelsedagen,
men också till att hon stått ut med mig
i alla dessa år, haha. ^_* Darling. <3



Ikväll blir det middag hemma hos Alice för att fira,
ska bli riktigt mysigt. Nu måste jag sätta igång
med allt som måste göras så att jag hinner dit i dit, haha!

On and on.

Glad Påsk och godmorgon!



Nu är det dags för en mysig frukost i vårsolen, hej så länge!

Fikakväll.

Istället för att baka muffins så åkte jag
och Nathalie ner på stan för att ta en fika.


Min kycklingbakelse, haha! Den var faktiskt väldigt god.



Nathalie på Mezo.



Meddans vi väntade på bussen kom det en random snubbe
och ville vara med på kort, haha!



Jag ser ovanligt kort ut här av någon anledning, auhm.



Haha :*


Nu ska jag fortsätta spela biljard med Johan och sluta blogga, on and on.


Godmorgon.

Jag har inlett dagen med att kalasa på gårdagens pizzarester, mycket uppskattat! Folket har åkt iväg till Köpenhamn och jag har hela huset för mig själv. Det är helt underbart eftersom att det har varit folk här konstant på senaste, så nu ska jag gå runt och skrika och sjunga i alla rum så högt jag bara kan, bara för att.

Senare idag ska jag och Nathalie baka muffins, eller så kallade cupcakes, eftersom att vi vill ha sådan fyllning på toppen. Jag ska börja leta recept så fort jag är färdig med det här, vilket är ungefär.. nu.

Hej så länge!


ORLY?



Ya rly.

När är det Påsk?

Såhär blev håret:



Ingen stor förändring, men det känns nice iallafall.
Imorgon ska boskapet åka till Köpenhamn,
jag har inte bestämt mig för om jag ska följa med eller inte, vi får se.  

On and on.

Dance fucker dance.

Såhär koncentrerad är Louise när hon glitchar:



Haha! Hon lyckades faktiskt ta sig igenom öknen åt mig, vilket jag är väldigt tacksam över. Inte för att jag inte hade klarat det på egen hand, men lite hjälp är alltid uppskattat, haha. ;)

Jag fick mina blonda slingor gjorda idag, tog en jävla tid med allt folie och skit. Lägger upp en bild sen när jag orkar, för nu ska jag glitcha. (Nähe?) Laters!

Morning!

Det är grymt fint väder idag (också) hehu. Snart ska jag nog hoppa in i duschen och peela rubbet och sedan lägga mig ute på gräsmattan med mp3n och solkrämen till sällskap. Man får ju passa på. =)

Mamma åkte precis iväg tillsammans med våra två gäster till stan för att köpa bland annat hårfärg, jag ska nämligen lägga in blonda slingor i håret idag. ^_^ Ska bli riktigt nice. Frågan är om jag kanske ska slinga mitt löshår också, kommer nog att se ganska så dumt ut annars, för jag tror inte att jag kommer att kunna hålla mig ifrån att använde det, trots att jag försöker och är på god väg!

On and on.

HP/DM Tribute.

Random stuff som jag har gjort. ^_^






_________________________________________________________

Den här gjorde jag precis, vet inte om jag är helt nöjd dock.
(Den är givetvis större i originalformat)



And that's all.

Gröningen.

Okej, ska jag vara helt ärlig så blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det var visserligen hyffsat trevligt och fint ända tills solen gick ner, då blev det snabbt mörkt och kallt. Jag får nog åka ner lite tidigare nästa gång, haha.


Jag sitter och värmer mig bredvid Louise, haha.



Alice och Louise.



Sarah och Gustav var helt inne i sitt kortspel.


Förresten: JAG KLARADE GLITCHEN! =D (den jag postade som video i ett tidigare inlägg). Jag känner mig jävligt stolt faktiskt, då de flesta brukar ta mycket längre tid på sig att klara det, hehuu.

On and on :*

Godmorgon.

Igår kom två av mammas vänninor hit från Ryssland. En av dom är frisör och hon ska slinga mitt hår, vilket är jävligt nice. Dom åkte precis iväg till stan vilket innebär att det är fritt fram i köket och kylskåpet - det är nästan överfyllt med mat nu, haha. Jag kommer förmodligen gå ner i källaren också och nosa på den rökta laxen som blev över igår, mums.

Idag har jag verkligen ingenting planerat, det enda jag tänker göra är förmodligen att glitcha. Det går frammåt! Jag har äntligen lyckats få in rätt riktning, nu ska jag bara göra en jump attack med rätt timing för att komma över till andra sidan. Imorgon kommer Louise och då ska vi titta på Alice i Underlandet (nej, jag har faktiskt aldrig sett den), äta vegetariska nuggets och glitcha lite. Louise har aldrig glitchat och hon verkar väldigt pepp, jag tar tillfället i akt till att glänsa lite, haha!

Nu ska jag som sagt ner och rensa i köket, hej så länge.


Glitching.

Jag har hållt på den här glitchen hur länge som helst nu, det är grymt klurigt.
Jag får inte in hoppet och riktningen and it buggs me, haha.



Ikväll bär det av till gröningen i sällskap
av bland annat Louise, Alice och Olga.
Det ska bli mysigt att få infinna sig lite i sommarkänslan,
för gröningen är verkligen sommar för mig.

Hej så länge.

My inner faghag.

Jag hittade en ganska så disturbing bild på Tom Felton som spelar Draco Malfoy i Harry Potter filmerna, men trots allt blod så lyckades jag faktiskt njuta lite av nakenheten ändå, haha.

Quote: Tom says of the emotional confrontation between his character of Draco Malfoy and Harry Potter (Dan Radcliffe): "It was great. We spent a week in this misty bathroom set, rolling around in the water having all sorts of fights. Its a longer sequence than it is than in the book." The article continues: "There is blood-but also some fleshing out. This film develops the character further than before," he says. "We take the chance to explain why he's such a complete cretin, that he's not just doing it for the sake of doing it."


Detta betyder alltså att vi kommer att få se Daniel och Tom brottas på toalettgolvet? I vattnet? Gud bevare mig väl, nu längtar jag till Half Blood Prince på riktigt!



Enjoy.

Kväll.

Nu har jag bokstavligen bevisat för mig själv att det går att ha en trevlig
och lugn hemmakväll utan att bli rastlös och få ångest.
Prylarna som fixar biffen, iallafall för mig:



Nu ska jag glitcha vidare på Zelda, on and on!

I think, therefore I exist.

Idag har solen lyst precis lika fint som den gjorde igår. Jag känner på mig att den kommer att göra det ett par dagar till, förhoppningsvis har vi hamnat i en riktigt bra väderperiod. Hade dock inte förvånat mig om det började snöa nästa vecka, haha.

Igår tog jag en runda på stan med Nathalie och införskaffade mig bland annat en kjol, en jacka, en tröja och en ny mineralfoundation. Imorse kände jag mig så fruktansvärt rastlös så jag bestämde mig för att åka ner en runda till, fick dock bara med mig solbrunstabletter den här gången.

Josefine har börjat jobba på Bogarts nere i stan, så jag tog en sväng förbi henne och fick faktiskt låna med mig en film hem gratis. =D Jag tycker att hon kan behålla det där jobbet ett tag, haha. Så ikväll blir det mys framför TVn med Sex and the City The Movie (nej, jag har inte sett den ännu och ja, jag är sen) och lite chips och godis.

Jag känner doften av wokade grönsaker med lax smyga sig upp från köket, mummmmms. Nu blir det snart middag!

On and on.

Det bästa lyckopillret.

Det har det varit riktigt fint väder idag med sol och varma vindar, det är ganska lustigt hur mycket det kan göra för humöret. Nu längtar jag bara efter sommaren då det blir ännu varmare, så att jag kan sitta ute på balkongen med ett mysigt täcke tillsammans med en bra bok och en kopp vaniljte. Mums!

Idag hade vi Nationella Prov i Svenska B som jag kraffsade ner på ungefär fyra och en halv timme. Väl kämpat in i det sista, då jag faktiskt fick lov idag. ^_^ Nu är bara planen att hinna med så mycket vettigt som möjligt på två veckor, undra hur jag klarar det?


RSS 2.0