Stilla vila.

De senaste dagarna har jag verkligen inte gjort någonting vettigt, and I like it. Nu har min pappa mutat mig med en ny mp3 om jag städar mitt rum: inte okej. Nåja, han lär lyckas med sitt försök iallafall, det är en sak som är säker.

Det var tugnt, från dag ett
Saker tenderade att gå snett


Jag känner för att slita ut min hjärna och fånga upp lösningarna som cirkulerar i vinden. Imorgon blir det fest och vin :*

On and on.

Bye Bye Alma 2. =(

Så, det var det.

Lite bilder från igårkväll. Och ja, Kalles kamera får en att se tio ton tyngre ut.

        
  

Yeah yeah.

Bye Bye Alma.

Idag är det sista gången jag får göra min huvudroll och det känns riktigt tråkigt, men framför allt konstigt, som att det inte riktigt sjunkit in ännu. Som tur är har jag lite folk som kommer och tittar så det ska ändå bli roligt.

Igår var kalas: kvällsföreställningen gick väldigt bra! Humöret och peppen var på topp hos alla, trots att vi hade haft en föreställning tidigare under dagen. Jag lyckades kämpa mig igenom allt trots förkylning, haha, jag hoppas att det inte lät allt för jävligt. Tack till Alice, Sara och Louise som kom och tittade, ni anar inte hur mycket det gjorde. =) Nu ska jag börja ladda för i eftermiddag.

On and o-o-on, out wo-o-ooorn.


Härlig eftermiddag.

Idag hade vi en föreställning för inbjudna skolor klockan 13.00. Jag spelade min huvudroll för första gången och det gick väl helt okej. Däremot kände jag mig något frånvarande och ofokuserad, passionen och gnistan var inte riktigt där. Imorgon dock, när kompisar och familj kommer, då ska det fanimej bli ett jävla ös! =D

Efter att föreställningen var slut åkte vi tillbaka till Helsingborg. Jag stannade ett tag i stan och tog en fika med Carro, det måste vi definitivt göra oftare, speciellt i sådant härligt solsken. Det var skönt att bara sätta sig ner och ta sig tid att koppla av och andas, haha.

   

   

Nu ska jag fira mina extra lediga timmar med chips och dipp, god mat, film och Sims! On and on.

Premiären avklarad.

Min adrenalin och lyckonivå är obeskrivlig, så jag väljer helt enkelt att skriva detta lugnt och sansat utan några som helst uppseendeväckande stavelser: Amazing. Det gick hur bra som helst! Alla övergångar, energin, faktumet att alla verkligen gav allt, underbart. Trots att jag inte spelade min huvudroll ikväll så hade jag så grymt jävla kul, och nu gäller det bara att ladda inför imorgon. Jag vet knappt om jag sover eller är vaken, så sängen blir förmodligen min nästa destination inom ett par få minuter - night. =D



NU KÖR VI DÅ!


11 - 19

Phew, vilken dag - energidrinken räddar mig ännu en gång. Igårkväll var jag hos Sara och drack vin och kom hem på tok för sent, haha - måste däremot tacka för en väldigt trevlig kväll. Idag har jag faktiskt klarat mig över mina förväntningar, då jag avklarat fortsättningen på gårdagens genomdrag hyffsat bra och med godkänd fokus. Imorgon är det dags att börja checka myggor, ljus, övergångar och allt det där som är så himla tråkigt. Gud vad jag längtar efter första genrepet, jag vill känna flytet!

Lite bilder från diverse rep från diverse dagar:
Bilderna är tagna av Lina.  

     

1. Här repar vi finalen i en danssal.
2. Sångrep inne på teatern.
3. Muntra och entusiastiska elever bänkade på teatern.

För att bryta av all Bye Bye Birdie hysteri som råder i mitt huvud så måste jag bara nämna, innan jag går och lägger mig - Fyfan för Melodifestivalen. Vad hände? Räknade dom fel? Jag förstår inte. Vad hände med Alcazars färgsprakande show? Sarah Dawn Finers mäktiga ballad? Det var fanimej ett bra startfält och jag trodde verkligen inte att det skulle bli såhär. Det är i stunder som dessa som jag skäms över att vara svensk, end of discussion. 

Night.


Yeah yeah

Idag vill jag bara tipsa om min favoriträtt för tillfället,
I call it Muffins chili con quorn gryta!

- Quornfärs
- Vita bönor i tomatsås
- Champinjoner i aliminiumburk
- Dolmio pastasås
- Cayennepeppar

  

Börja först med att steka quornfärset tills du känner att det är lagom brynt. Därefter är det dags att hälla i de vita bönorna (med all tomatsås) och sedan champinjonerna. Tillsist tillsätter du Dolmio och lite cayennepeppar. Det här är gott, enkelt och tar max 15 minuter om ens det!

NOTERA: Du kan även tillsätta majs eller skivad papkrika för en variant. Att koka ris till blir också gott, dock tar det lite längre tid.

Nog om mat, nu ska jag till Sara och supa.
On and on outworn.

Ledig dag

Just nu sitter jag här och avnjuter varenda sekund av min lediga dag, det är nämligen så att vi flyttar in på teatern idag och våra projektledare jobbar förmodligen för fullt med all rekvisita och scenen just nu. Ska bli spännande att se allting imorgon! Det blir en helt annan känsla när man får se allting konkret och pröva all kostym osv.

Utanför fönstret pågår det en snöstorm som precis har börjat lugna sig. Vägarna och hustopparna är täckta av snö och vinden blåser. Av någon konstig anledning tycker jag att det är ganska mysigt, trots att jag egentligen bara vill att solen ska titta fram och blommorna ska börja blomma - det finns ingenting som en sommar i Helsingborg.

Random bild på mina fuzzy friends, the princess to the right. <3


Stressen går inte att vila bort?

Det är lustigt: så fort jag känner att nu ska jag äntligen vila så blir jag bara rastlös istället. Jag sitter där och tänker på allt jag måste göra meddans paniken sakta slår sin rot och får mig att kippa efter andan. Hur vilar man egentligen? Det känns som att vad jag än hittar på så lyckas jag aldrig slappna av helt och hållet. Gör jag ingenting blir jag rastlös, vill jag göra någonting känner jag mig för lat, och det finns ju inget mellanting precis. Nej, det är kluddigt det där.

Veckans bästa vän: Red Bull, Burn, Hustler eller vad du än föredrar - tack för att ni räddar våran klass från undergång. Under dagens repetition fann jag tomma burkar överallt i repetitionssalen samt en drös med elever med en energidrink i näven. Tur för mig att jag själv investerad i ett flak med Euroshopper energy drinks, och tro det eller ej: dom smakar faktiskt riktigt gott.

Nu ska jag rätta lite i min bok och sedan försöka få lite sömn. Night.

Dead and gone

Jag har ett svenskaprov imorgon och inför det känner jag mig ungefär såhär:

Ena ögat hänger lite och sådär och min blick är fylld av entusiasm, right? Jag har verkligen inte den minsta orken kvar till att fokusera på annat än musikalen för tillfället, men nej, då är det ett jävla svenskaprov klockan åtta på morgonen. Jag som så gärna ville ha MVG i svenska B, men frågan är om man verkligen bryr sig längre? Jag spyr på allting i skolan, jag vill bara bli fri från skiten så fort som möjligt. Tack Gud, Allah och alla andra som påstås finnas där uppe för att jag fick ett alldeles nytt flak med energidrinkar igår, jag känner att dom kommer att save my ass dom närmaste veckorna. 

Hur fan ska jag kunna tänka på något annat? Det enda jag hur i huvudet är "JOHO! Alma! Alma! Min baby!" osv. Jag ligger till och med i min säng och spelar olika scener liggandes med full inlevelse, håller jag på att bli knäpp? Det känns som att jag får musikalen till frukost, andas den i luften, förföljs av den i tankarna. Hahaha hjälp. 

Nu ska jag göra allt förutom det jag måste göra, som ren protest liksom. On and on outworn.  

Dowsed in mud, soaked in bleach

Sol = endofiner = helt okej dag. Var dock fruktansvärt trött hela morgonen och förmiddagen, men så fort jag kom hem så började det klarna för ögonen. Undrar vad det kan bero på? Sen är det iofs en skillnad på att vara pigg och att vara ambitiös.

Jag lagade världens godaste gryta igår med quornfärs, dolmio, vita böner i tomatsås, champinjoner samt cayennepeppar. Och vem har sagt att man inte kan äta samma måltid två dagar i rad?

On and on outworn.

RSS 2.0