catch em by surprise


Så.. nu har jag ny header och lite annat trix och fix är ändrat. Tycker att det blev ganska snyggt faktiskt :)

retouch

Sååå nu ligger tvätten i torktumlaren. Superintressant I know..

Snygg blir snyggare! Haha nejmen

It's magic!

tvätta tvätta tvätta!

Hej! Sitter och väntar på att tvätten ska bli klar, vilket är om ungefär en kvart. Detta är lite pinsamt men.. det är typ första gången jag tvättar HELT själv.. haha! Så jag fick lite panik när den började sätta igång utan att jag hällt i tvätt och sköljmedel! Fast det visade sig att den bara vägde tvätten, i typ fem minuter haha. Så det ska nog bli bra. Mamma har köpt ett sköljmedel som doftar vanilj, min favorit! Så jag är ganska säker på att jag överdoserat lite.. men äääsch! Det blir kanonbra!

Sitter och tittar igenom gamla bilder som jag gjort för ett par år sedan, och känner att jag måste börja fota och leka mer igen som jag gjorde innan!

Hahaha... så mycket man haft för sig, det är kul att kolla igenom då och då!
Nu är nog tvätten klartvättad... hejhopp!

header

är så trött på min fejja där uppe så jag ska fixa en ny header sen!

scream it out louder


sitter och lyssnar sönder more - redone jimmy joker remix av usher, det är debskis fel.
den är catchy och party, det ger mig styrka en måndag som denna!


hole in my heart


är så fint väder idag så jag gick ut och fotade lite. måste säga att min kamera är rätt vass för att inte vara en system!


från fredag



i väntan på bussen. efter ett par glas vin.. inne på toaletten.. jag vet förlåt..
fina sara.
jacobs lysande jordglob, även detta efter ett par glas..
lägger upp denna för tyckte det blev sånt bra fokus på något vis.
haha, tycker det är så kul, jag och david ser verkligen inte ut som ett par. vi ser ut som två människor som träffats på en fest denna kväll, där folket är blandat från alla möjliga olika umgängeskretsar, och vi har precis träffats och kommer från helt olika umgängeskretsar, är fulla och glada och överraskade över att passa så bra ihop, så vi tog en bild tillsammans.
sara och jacob!
biffkampen mellan bröderna, ja david får allt ligga i lite nu alltså..

wimpy kid

Hejhej godmorgon, idag är det måndag. Jag har börjat märka att jag inte gillar måndagar och tisdagar speciellt mycket. Onsdag är väl okej, torsdag är bra, och fredag och lördag är ännu bättre. Söndag är bara bedövad och neutral. Sitter med Married With Children i bakgrunden, nice, och funderar på vad jag ska göra idag då. Usch.. vad finns det att göra liksom? Det finns massor att göra egentligen, bara det att man aldrig verkar vara speciellt pigg eller kreativ. Det är mysigare att bara sova, med alla drömmar. Jag har massor av drömmar nuförtiden, good and bad, men för det mesta bra. Inatt var det en hemsk sak som hände, men det kom en bra sak ur det. Til exempel. Fy vad jag är tråkig. Jag ska lova mig själv att inte bara skriva tills jag faktiskt har något att skriva om! Får vi se hur det går..

överäcklad

Usch.. usch usch usch! Jag och David såg den äckligaste filmen någonsin igår, och då menar jag verkligen.. motbjudande och kräkframkallande. A Serbian Film(?) heter den, och den handlar om en legendarisk porrstjärna, Milos, som har dragit sig tillbaka från industrin och nu kämpar för att försörja sin fru och deras son. Milos blir sen erbjuden en stor summa pengar för att vara med i en experimentell konstfilm, ett erbjudande som han då inte kan låta bli att ta. Detta projektet visar sig vara helt galet till en nivå som inte finns. I en scen är där en blodig kvinna som håller på att föda ett barn, och mannen som förlöser detta barnet har sedan sex med det så fort det kommit ut. Jag ryser bara av att tänka på det.. vem gör en sån film?!?! Herregud.. men jag har också tänkt på det, att den här filmen var lite som.. Saw ungefär, fast plus sex och barn. Och eftersom att sex och barn är sådana känsliga ämnen så blir det genast hundra gånger värre, än om det inte hade varit sex inblandat. I vilket fall som... vill du se en sjuk film och må dåligt och spy, då ska du se denna. Jag ska göra allt i min makt för att denna film INTE ska lånas av någon, iallafall inte när jag står i kassan. Usch.. :(

at bro's

hänger lite hos david & hjälper honom bära in nya varor(skriver i bloggen). jag är såhär... ååååh!! arg arg arg. eller inte arg, utan sådär bubblande inombords. bubblande på ett dåligt sätt. ni vet när man bara vill skrika kuk fitta kuk rövhål fitta kuk? men vet att det inte är speciellt charmigt, framför allt inte speciellt respektingivande. kan man säga respektingivande, eller vad heter det.. skitsamma. men nä, jag ska va tyst. ta chansen att bara skrika nästa gång jag är ute på sundsgården, ställa mig en sval kväll mitt på åkern and just do it! för visst tänker man att om man skriker och ger utlopp för sin ilska, så blir man mindre arg sen? jag har läst att det inte stämmer alls, utan att det faktiskt är tvärtom. jag vet inte, det är svårt iallafall. jag hatar den där känslan, att vara sådär förbannat arg men så håller man ändå tyst. usch :( ikväll blir det vin iallafall med fina folk så det blir nog bra tillslut

thinking

Hejhej! Sitter och lyssnar på Lykke Li's nya album och typ.. väntar på att något roligt ska hända. Vad kan vara roligt på en tisdag? En helt vanlig, tråkig tisdag.. kan det inte bli helg?

Är sugen på att åka iväg någonstans, bara sticka. Säkert för jag kollat på Eat Pray Love men det var längesen jag gjorde det, och känner likadant fortfarande. Nej usch, vilken bajsdag det har varit. Fick sån ångest att jag gick och lade mig istället och somnade, sådär när man är ängslig, inte känner för något och inte vill någonstans. Börjar kännas lite som att varannan dag är sådär, eller åtminstonde var tredje, fjärde... still getting worse.

Jag och David kollade på Paranormal Activity 2 igårkväll, och den här gången satt vi iallafall inte som två rädda små harar. Den var bra, men inte som ettan såklart. Jag blev bara riktigt rädd en gång.

Nu ska jag... flumma fram något kul och försöka roa mig, kanske skriva en låt eller flyga från balkongen, vad vet jag?

Hej så länge

oj!

jag råkade klippa mitt hår lite...


mm.. arg är jag. haha nej, men palla lägga ut 400 när man kan göra det själv!

måndag

Hejhej! har precis gjort klart min karaktärsanalys till pjäsen och ska snart hoppa in i duschen, men tänkte först lägga upp lite bilder från i lördags.


Ska jobba ikväll, hoppas nu att Paranormal Activity 2 har kommit!! Hej så länge :)

missing you

hejhopp. idag är jag dryg, lite trött och sugen på att bara spela tv-spel och höra david somna. så är hela kvällen bara min, hehe. hade det fruktansvärt trevligt igår. var först och firade sandras födelsedag, efter det stack jag och peppe ner till stan och mötte upp jocke som precis slutat på jobb, så kommer jag på nere i stan att jag inte har min legitimation med mig?! det dumma här är att jag visste om att jag inte hade den med mig INNAN vi stack ner i stan, fy vad korkad jag är haha.. i vilket fall som helst så kom david, sara, john och jacob och räddade mig, så vi stack hem till sara istället för att dricka öl/whiskey/cider(jag) och bara snacka. och blev väldigt fulla, haha. men det var väldigt trevligt iallafall. sara försökte övertyga mig att följa med på ett av deras cross-fitpass på 24/7. vad jag har hört om detta omtalade cross-fitpasset så är det tekniskt sätt suicide, självplågeri! david tränar ju alltid det och han har alltid träningsvärk och gnäller dag in och dag ut haha! så jag vet inte om jag ska våga mig på det, jag hade säkert blivit jätteotrevlig och arg på alla haha!

lägger nog upp lite bilder också imorgon :)

hej så länge!


update fan vad ägg



Goda nyheter, jag hittade världens sida alltså!

Aldrig mer misslyckade ägg!


Tydlig och enkel guide för hur du ska gå tillväga för att få dom pefekta äggen, precis så som du vill ha dom!


^_^

fan vad ägg


Jag finner mig själv knappa in "hur man kokar ägg" på Google.

Inte okej.

nooooo!

neeej! nej nej nej!!! NEJ! så var det bara en dröm... :( åååh!!!
Inte okej....fan. nu har jag iallafall tagit en promenad för det var så fint
väder. Jag hade bara tjocktröja på mig och frös inte alls. mycket trevligt!

sen kväll

Hejhej, jag sitter här som ett fån med mina sju filmer som inte går att spela på min dator! Haha.. typiskt, men jag klarar mig nog ändå. Imorgon ska jag iallafall få spela teater, och det är bra. Då blir jag glad.


ew

Nu har Emma Watson blivit det nya ansiktet utåt för skönhetsmärket Lancome, nice! Hon har i dagarna spelat in reklamfilm, och en av hennes outfits var så söt att jag var tvungen att göra ett litet kollage!

Skor + blus från Topshop, Shorts + slips + bälte + hatt från H&M, kavaj från Stella McCartney

en annan dag



Baklänges som vanligt. Vissa bilder är heeelt.. ja. Och jag gillar mina linser men dom gillar tydligen inte mig, mina ögon är jätteröda haha..

vad händer??

Jag har typ ingen aning om vad som händer ikväll haha, men jag är fixad och förberedd iallafall! Har sminkat mig heeelt annorlunda än jag brukar, nu med dom grå linserna. Har alltid tyckt att svartsotad sminkning är supersnyggt med blå ögon, så jag tänkte att det måste banne mig prova.




Känns jättekonstigt, känns knappt som jag haha. Men det är rätt skönt.

Nu ska jag rusa hejhopp!

ps

jag träffade snygg tjej 2000 till höger

misty grey

Ahhhh jag är helt i extas haha!! Hämtade ut mina linser idag från posten, gråblåa!! Som jag velat ha sän jag var liten, och nu får jag äntligen prova det. Vad tycker ni? :)



Haha asmånga bilder jag vet men det är så kuul!! Jag är väldigt nöjd. Nu sitter dom lite konstigt för jag har inte helt fått kläm på det. Det tog lååång tid innan jag ens fick på dom!

Nu ska jag till jobb, hejhopp!

kaos 24/7

>

Shit vad jag är oberäknelig när jag är full. Ena sekunden kan jag vara skitpepp på en sak för att i nästa hoppa av bussen helst plötsligt och gå någon helt annanstans. Sorry, jag vet att jag är dryg. Egentligen vill jag bara byta ut vinflaskan mot ett gäng skimrande glasflaskor, bli alkemist, flytta ut i skogen och få styrka från mina egna brygder. Det hade varit så fint, att bli en riktig mästare på att blanda ihop magiska drycker.

Jag har spelat för mycket Oblivion..

glöm dom, vi är dom


hehe..massa fotografering från i lördags. fast bilderna är tagna i ordningen där den som är längst ner togs först, och sen den längst upp togs sist. det är bloggen som har gjort det så, och jag orkar inte ändra så det får vara så.

hade annars en jävligt trevlig kväll, med fina brudar (och en grabb) och fint vin. imorgon ska jag jobba och efter det ska jag träffa sarah, som äntligen är nere i helsingborg! grymmare tjej får man leta efter.

RSS 2.0