red evening

Tack alla för en trevlig kväll! :D

a few days of summer


snorunge

Yes! då har jag lyckats bli förkyld på riktigt nu då. Det kom lite i helgen men jag lyckades ehm, inte märka av det, eller iallfall inbilla mig att jag inte skulle bli sjuk. men man kommer visst aldrig undan! så nu är jag en riktig snorunge som behöver 24/7 access till papper så att jag kan snyta mig. hur mycket snor kan där vara i mig?!?! jag snyter mig en gång och känner att ja, nu fick jag ut en hel del, och sen fem minuter senare så behöver jag snyta mig precis lika mycket igen! det är en äcklig tanke att tänka på hur mycket snor jag har i mig just nu :( gud vad äcklig jag är.. haha! ska jobba kväll idag med, inte kul. Men nu ligger min kamera på laddning så jag tänkte gå ut och ta en långpromenad och fotografera våren liten. nej nu måste jag snyta mig.. hejdå!

Glad påsk!

Så sitter man här med papper i näsborren, det fina med att vara lite förkyld. Mindre trevligt när man snyter sig och sen känner en bitter blodsmak i munnen. Har precis käkat bacon och duschat, inte samtidigt, och nu ska jag göra mig lite fin och sedan promenera ner till stan och sen promenera lite mer nere i stan. Hade det väldigt fint igår! Idag ska jag jobba usch vad jag inte vill det, och sen skulle vi ju ut ett gäng men nu verkar hela bunten helt hjärndöda och har inte en aning om vad som händer! Haha, så har jag gått och trott att allt varit planerat och klart, nänä. Jaja.. det löser väl sig.

let's go

älskar för övrigt vädret idag!
älskar min finne därmellan över läppen vad det nu heter. kan lika gärna skaffa en medusa där så kanske jag slutar få finnar där hela tiden! hejdå glad påsk!

i should tell you, i should tell you

Hejhopp. Har inte varit hemma sän i söndags, men nu vågade jag mig hit och det gick rätt så bra. Min mamma har lugnat sig nu, så det är skönt. For now. Haha.. ska på påskmiddag idag och imorgon blir det jobb sen utgång med en massa fina brudar. Jag har jobbat sex dagar i rad.. känns skönt att vara ledig idag, har haft sjukt mycket att göra pga att Sandra inte jobbat, så vi har fått göra allt det där vi inte brukar göra. Men det har gått bra. Nä nu ska jag föna mig och sminka mig osv... glad påsk!


zzz

fyfan vad trött jag är... kommer somna haha. och nu har det fan nästan gått två månader, nu får det fan vara nog. vafan måste jag bry mig för??

nu drar vi

Let's move to safety!


Run!

sunday

Då har man varit duktig och tränat idag, tio gick jag och Josefine upp, som jag för övrigt sov hos inatt. Vi tittade på Du kommer att möta en lång mörk främling, Josefine somnade så det knakade och jag såg klart den, bara för att jag hatar att inte se klart filmer som man ändå börjat titta på. Dryg var den iallafall! Så nu har jag käkat köttbullar med creme fraiche och kommer nog att gå till jobb lite tidigare. Morsan är fortfarande som en puttrande vulkan, jag ringde Kalle för tröst och jag fick tröst. Skönt att man för en gång skull har honom på sin sida haha, han är jättegullig. Han säger att det inte alls är okej att hon håller på så och att han kan komma och hämta mig när som helst, ifall det skulle bli problem. Och att han ska försöka lösa det. Det hoppas jag verkligen att han lyckas med, för det är rätt så jobbigt att känna att man knappt vågar komma hem. Jag vill inte hängar runder som ett fån hos annat folk heller, det känns inte alls bra. Tur att jag har Kalle, och tur att David kommer hem idag! Som jag för övrigt saknar väldigt mycket, trots att det bara gått tre dagar. Samtidigt har det varit skönt på ett sätt, att va ifrån varandra lite för att sen kunna sakna varandra. Så brukar det ju inte vara vanligtvis haha! Men det ska bli skönt att komma hem till honom ikväll efter jobb och kramas och spy ut sina känslor lite. Nej nu ska jag hoppa in i duschen, Debski blir nog glad när jag kommer typ... två en timme för tidigt! Hejdå!

hus i helvete

Det känns inte speciellt stabilt att varje gång min mamma är på dåligt humör så blir jag utslängd och utan nycklar. Speciellt inte när David är borta under hela helgen och kommer hem på söndag, bra timing. Men jag fick åka ut till Örkelljunga med Kalle, så det löste sig. Vi lagade mat, kollade på Så ska det låta och sen på Harry Potter och Halvblodsprinsen. Så en väldigt lugn, trevlig fredag.. känns längesen det haha. Nu har jag iallafall lyckats komma in i lägenheten igen, morsan skriker inte längre, hon är tvärtom helt tyst och har stängt in sig i sitt(mitt) sovrum. Jag undrar vad som egentligen är värst. Blir så trött på detta... hon började gala på mig som en idiot igår utan att jag ens hade gjort någonting! Verkligen ingenting. Det finns ändå stunder då jag vet att jag också betett mig dåligt, men nu kom det verkligen helt från ingenstans! Jag blir så fruktansvärt ledsen, och det känns också jobbigt nu när jag känner att jag är påväg uppåt igen efter alla månader då jag mått väldigt dåligt.

Men jag ska inte låta någon trycka ner mig nu, no more. Jag ska inte lyssna på idioter. Varför är det så lustigt att man lyssnar på elaka saker som folk säger trots att man vet att det inte är sant? Jag blir ledsen för att det är elakt, vare sig det är sant eller ej. Och jag blir också lätt osäker om någon säger till mig att jag är en dålig person, då börjar jag direkt fundera kring detta, jag kan fundera på det i flera veckor och känna mig osäker och dålig. Hur puckat är inte det?! Herregud, jag vet väl att jag inte är dålig? Jag kanske inte vet till hundra procent ännu vem jag är, men att jag skulle vara en dålig person är ju bara så jävla korkat. Och det är viktigt att jag säger det till mig själv, att jag vågar skriva ner det till och med. Nej! Det krävs för mycket tid och energi för att vara osäker på sig själv, livet väntar inte hur länge som helst på att man ska börja ta för sig. Don't listen to stupid people because they're stupid. Kort, gott och mycket sant!

Nu ska jag fixa och trixa lite, sen blir det träning, jobb och sen vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. Känner verkligen inte för att sova i lägenheten, usch nej, men det löser sig nog sen så småningom. Hejdå!

baby



Den förrra är fortfarande min favorit, men denna är inte så dum den heller!

lchf

Idag är det teaterdag och träningsdag. Har precis ätit världens godaste mat, och det med gott samvete! Det känns så motsägelsefullt att stoppa i sig ost och fett men jag får helt enkelt lita på att det är okej haha! Skönt att Sara och Vännen har fått igång mig nu på riktigt.

M-m-mmm!! Köttfärs + gul lök + krossade tomater. Toppas med riven ost och creme fraiche paprika chilli. Krydda med peppar, salt och cayennepeppar. Serveras med valfri sallad och fetaost.

Nu ska jag mecka lite med en ny fin bild jag tog på David idag, sen blir det dusch, stan, träning och sen torsdagsteatern! Sjukt nice dag. Hejhopp!

hejhopp!

har precis varit nere och tränat med vännen, vi är fan på gång nu alltså! nu jävlar! känner jag.. duktiga är vi! ska käka lite nu och sen blir det jobb klockan sex. nu har äntligen harry potter och dödsrelikerna del 1 kommit upp på hyllan.. eller ja, jag ska sätta ut dom ikväll när jag stänger. hoppas att domino gillar harry potter, vi ska ha filmkväll på onsdag så då tänkte jag att vi kunde se den. för tredje gånger för mig.. haha, såg den två gånger på bio. älskar den.. såklart!

hemma från skogen

Så, då var man hemma igen från skogen. Eller ja, Örkelljunga. Satte mig på bussen direkt efter jobb igår och åkte iväg, kände att det skulle kunna vara skönt att åka iväg ett kort tag från allt. Jag lagade middag åt oss som blev väldigt uppskattad, sen tittade vi på Fenomen följt av Pensionärsjävlar på semester, skönt att jag och Kalle har samma humor! Vi skulle egentligen kollat på film, men hans DVD fungerade inte, så det var ju tur att det var bra program på TV iallafall.

Ska lägga upp lite bilder sen, men först vill jag lägga upp en bild som jag tog på David i lördags, och som jag nu har redigerat lite. Jag älskar den! Blev riktigt nöjd, det hjälper ju också att han är så jävla snygg. Och eftersom att jag vet att David är svag för svartvita bilder, så valde jag att göra den just svartvit.


tala till mig

hejhej. kom precis hem från jobb och nu ska jag bara ta det lugnt. david är på cocktailparty och glider runder i kostym och dricker säkert en massa farligt bål haha! jag ska nog bara spela tv-spel och ta det lugnt, mår lite bättre nu. och sofy har minsann skaffat en blogg igen! superdupernice! så har man någon blogg att läsa som en person som man faktiskt känner har. tog väldigt fina bilder på david idag också, ca en halvtimme efter att han vaknat. hehe.. har ju länge velat teckna ett porträtt av honom, och nu tror jag att jag faktiskt har fått en riktigt fin bild till det. i will wow him!

overload

hejhej godmorgon! känns skönt att vakna till en solig dag utan arga vindar, mådde inte alls bra igår. hela jag var bara overload, overload av självhat, ilska och desperation. det var trevligt hos jacob men mina demoner lyckades få fatt i mig ändå, så jag gick hem tidigare. det kändes fruktansvärt, det kändes som att jag bara gick där och egentligen inte visste vart jag skulle gå. som att jag var alldeles själv, att det inte fanns en enda jag kunde ringa, inte en. det är så jobbigt för att det känns verkligen som att ingen orkar lyssna. david lyssnar, han får ju höra på det ofta, men det tär på honom. vilket gör att jag hellre försöker vara glad, säga att det inte är något. gå iväg någonstans och gråta och sen komma tillbaka när jag försäkrat mig om att vartenda liten tår är borttorkad. jag vill ju vara glad, jag vill så gära vilja. jag vill så gärna älska mig själv, ta hand om mig själv och se mitt eget värde. varför är det så förbaskat svårt? jag har alltid stått på en hyffsat stadig mark, nu känns det som att jag balanserar på en liten nål. som sticks. det måste vara något som sitter i mitt huvud, jag tror inte det handlar om fysiska ting runt omrking. jag måste bara hitta roten och sen försöka dra ut den. det är så jobbigt. men alla har det jobbigt någon eller flera gånger i livet, men det finns alltid hopp. för alla. och även för mig. det kommer bli bättre. det kommer bli bättre.

glad!

hej! ska snart ge mig ut i stormen och sticka iväg till jakob. sitter och lyssnar på till the world ends från britneys nya album, man kan dansa sig igenom alla hennes nya låtar haha. nice. jaja, hejdå!


plz i love you?


träning en tisdagskväll!

Yes! haa... nej det är inte jag som tränar, sitter ju här! det är david som håller på och stönar till något soundtrack från a bittersweet life. Jag är inte lika duktig.. inte klockan tjugo i elva på kvällen iallafall :) ååh nu kom det en jättemysig låt.. en låt som han hade med i sin föreställning vad menar du alice? mycket fantastiskt föreställning för övrigt! godnatt (snart, när jag spelat lite) hejdå!

tisdag

Jahaa och då var det tisdag! Och imorgon är det onsdag som är helt okej, eller halvokej. Måndag-tisdag-onsdag(halvt) = ta tag i ditt liv göra vettiga saker dagar. Sen på torsdag är det för sent, för då är det snart fredag. Hrrrm.. hälsosamt det där! Har precis promenerat ner och upp från stan och köpt produkter på Apoteket. Gick dit och fick en gratis hudanalys där jag fick veta att jag har blandhy PLUS att den är känslig, kan det bli bättre haha? Vilket innebär att jag inte kan använda starka produkter som dom mot blandhy oftast är, utan dom måste vara skonsamma samtidigt som dom ska kunna slåss mot minna arga finnar. Bra att det tog tjugo år innan jag fick rätt på det, men nu är korrekta produkter inhandlade så nu kan kanske min hud bli glad iallafall!

HAHA! Kolla igenom en mapp på min datorn som heter "Mobilbilder", hade glömt bort att jag hade den. Hade en period där jag fick dille på att fotta med min kassa mobil, vet ej varför. Boom!
Nice!

jajadå!

Hej! Nu sitter jag helt ensam i lägenheten, fyfan vad skönt, äntligen! Man kan liksom göra vad man vill i lugn och ro. Jag kan ta en cigg på balkongen i lugn och ro, jag kan spela musik, sjunga, ja allt! Gött är det. Ska nog sova här idag också, nu när den stora sköna sängen är ledig och jag slipper ligga på bäddsoffan haha! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det en runda i stan innan jobb, hejdå!

snart!

hejhej! david ligger i sängen och dansar och jag ska snart till jobb! ska ta min lön idag också, 100 timmar har jag jobbat denna månaden! sjukt! men nice :) jaja. och snart så åker även min mamma iväg! så jag har lägenheten för mig själv i en vecka. i'm up it the clouds yes! det luktar hemmafest och klagande grannar... haha. jaja, hejdå!

kramp i armen

hejhopp! sitter hemma hos david och myser, har precis pratat med sofy i telefon i två och en halv timme! haha helt sjukt, brukar aldrig prata så länge på telefon med någon. har till och med kramp i armen som jag hållt luren i haha. men mycket mycket trevligt var det iallafall :) nu ska jag kolla på chloé och sen blir det nog sängdags!

1

usch usch usch vilken kväll igår... var glad osv i början men sen satte snefyllan in, och inte fysiskt men psykiskt. bara satt och stirra rakt ut, ville bara hem. så jag åkte hem tidigt till david och bara grät. sjukt.. mår lite bättre nu, nu är det huvudvärken som gäller istället men hellre det! så..

1. gråt
2. gråt igen
3. var arg och ledsen
4. låtsas vara glad
5. få utbrott
6. urladdning
7. aktivering
8. ta sig i kragen
9. gå vidare

det enda som egentligen fungerar är tid. att kontrollera tankar och känslor är något av det svåraste som finns, det är nästan omöjligt. så det känns så jävla meningslöst att gå runt och försöka låtsas. intala sig själv att allt är bra och att man är glad. alla säger att man ska rycka upp sig, göra si och så för att må bättre. jag brukade vara den som sade så med, men nu när jag själv är i en jobbig period så har jag fått en helt annan förståelse. man behöver hjälp, man behöver stöd, men den enda som verkligen kan lösa problemet är en själv, just för att det är ens eget liv och ens egna problem. det känns så jobbigt att höra david säga "suck.. ja, vad är det nudå ingrid?". jag hatar den tonen. när jag är ledsen vill jag bara bli kramad och lyssnad på, men samtidigt förstår jag honom, för jag belastar honom något otroligt med. och när jag tänker på att jag gör det mår jag ännu värre. då vill jag bara stänga in mig själv så att jag blir den enda som får lida av min egen missär. så beklagande jag låter nu haha.. men men, så är det. det är skönt att skriva av sig, och om det är något som hjälper så gör jag det.

jag måste våga lita på att det kommer att bli bra. att jag är bra. att jag kan.

vin!

Fick fråga gubbarna på pizzerian efter en vinöppnare... haha snyggt! Men dom var trevliga och fixade biffen åt mig. Så nu ska jag dricka vin och glömma allt, jag menar, hur kan jag fortfarande vara kalasledsen? nä fan... nu blir det vin för hela slanten!

all i can think of is you

Hejheeej!! Idag är det fint väder och jag är glad och pepp på att sticka ut! Har dock glömt allt mitt smink på sundsgården, INTE kul haha. Men får ta mammas. hejhopp!

RSS 2.0