de fem v:na

Jag vaknade typ precis, somnade direkt när jag kom hem så nu är jag lite smått förvirrad gällande tid, rum osv. Det är skönt att sova efter skolan men samtidigt inte. Det känns som att man riskerar att missa någonting + att det sen ofta blir svårare att somna på kvällen. Det skulle funnits en energidrink, fast tvärtom; som gjorde att man blev trött och sömning istället.  

Imorgon fyller jag år! ^_^ Nitton, inte så speciellt roligt egentligen but still. Jag måste fundera lite över vad jag ska göra imorgon för jag tänkte fira mig själv i min ensamhet, haha! Eftersom att ingen i familjen vill fira den första så får jag ta saken i egna händer. Jag ska definitivt käka kebab, eventuellt cheeseburgare eller annan skräpmat. Sen ska jag köpa mina favoritnaturgodisar som är sånna yogurtkulor med torkade jordgubbar i. Sen ska jag tigga cigg av David och Simon på rasterna, som självklart kommer att känna sig tvugna till att ge mig då det är min födelsedag, haha nejmen! Och så ska jag kanske köpa vaniljparfymen på Bodyshop, jag börjar sakna den och den jag har nu börjar ta slut så det kan ju vara en idé. Men där får det vara nog! Vi ska inte ha det allt för roligt.

Vad är detta? Klockan är knappt kvart över åtta och det är redan hyffsat mörkt ute. Neeeej. =( Det som jag fasat över så länge har äntligen hänt ungefär. Måste det kännas som att man är ute och ränner mitt i natten bara för att man vill gå ut och ta en luring klockan åtta på kvällen? Nej usch, det är nog det värsta med vintern och hösten, förutom kyla och slask då.

Det är väl bara att ge sig ut innan det blir för mörkt I guess, so laters!

On and on this is outworn


pirr.

Jag har varit så grymt inställd och faktiskt lite pepp på att städa
och få snyggt på mitt rum, men det räckte tyvärr inte hela vägen.
Är det något bra på TV ikväll eller?

I love you.


the invasion of the teens!

Scenario 1

Detta har hänt vid upprepade tillfällen: det är kväll, runt tio tiden, det är oftast en helt vanlig vardag. Jag promenerar lite och stannar på mitt vanliga ställe för en cigg, och vad ser jag? Ett gäng med säkert 10-15 ungdomar som sitter på gräsmattan och "festar", nya gröningen ungefär. Och nu menar jag väldigt unga ungdomar, dom är säkert inte mer än 13-15 år gamla. Dom skriker och väsnas som ett gäng hönor, skryter om hur fulla dom känner sig och sitter och blossar cigaretter för att sedan hosta i tio minuter.

Scenario 2

Igår när jag skulle gå hem från busshållsplatsen gick jag först till lekplatsen för att ta en cigg. När jag sätter mig på bänken kommer det fram två pojkar och den äldsta frågar om han skulle kunna få en cigg då.

Muffin: Sure. Men det är menthol, bara så du vet.
Lång pojke: Det är lugnt, tack så mycket.
(korta pojken tittar bedjande på mig)
Kort pojke: Kan jag också få en?
(jag blir lite ställd samtidigt som jag försöker hålla mig för skratt)
Muffin: Uhm, hur gammal är du?
Kort pojke: Jag är också 16, det är bara det att jag ser väldigt liten ut.
Muffin: Uhm..
Lång pojke: Det är lugnt, du får smaka av mig.
Sen går de iväg. Efter några sekunder vänder sig den långa pojken om och skriker.
Lång pojke: Det är min bror och han är 12 år gammal!
Kort pojke: Ssssccchh!!!
Muffin: *suck*

Scenario 3

Var påväg till parken då jag stötte på två tjejer och en kille som stod precis vid ingången.

Tjej 1: Har du en cigg jag kan få?
Muffin: Hm, alltså jag har inte så många kvar.. (och det var faktiskt sant den här gången)
Tjej 1: Kom igeeen! Snälla snälla snällaaa!
Muffin: Jo okejdå. *ger henne en cigg*
Tjej 1: Omg omg fyfan vad snällt tack så jättejättemycket! Hihihi!
Muffin: Ingen fara! (tjejen går bort till sina andra kompisar)
Tjej 2: Meh! Så fick du cigg?!
Tjej 1: Ja klart, jag frågade ju. Det är sån cigg med mint.
(man hör musik spela från närliggande höghus)
Tjej 1: Hör ni? Dom kanske har fest, ska vi gå dit och kolla? *skriker* EEEY HAR NI FEST!?!
Och sedan gick dom. Jag kanske också ska notera att detta var runt klockan sju på kvällen idag. På en söndag.

Slutsats

Vad försegår egentligen på högstadiet nu för tiden? Eller huvudfrågan kanske är; sän när blev jag 76 år gammal och pensionerad? Haha nejmen, fan vad det kryper ner i åldrarna. Jag har inte insett det riktigt förräns nu, när alla dom här småvuxna ungarna har börjat invadera min hederliga ciggplats. Visst, i den åldern är man som man är och så är det bara, men hur hamnade dom här?! Har dom möjligtvis spolats i land från parkeringen vid Bogarts eller vad? Jag vill bara röka min cigg i lugn och ro med mitt äckliga hår och mina sunkiga kläder utan att bjuda minderåriga på cigg. Det får mig att känna mig lite dålig, men jag känner mig dålig om jag säger nej också. Nej! Det är nog dags att ta sitt pick och pack och flyttade vidare, förhoppningsvis finns det fler potentiella ciggplatser som ännu inte är invaderade.


Night and laters, everyone.


one cider please!

Mina fingrar luktar räkor, jag åt mest av alla. Det syntes ganska tydligt, det fungerade inte att skrapa av tallriken för högen blev lika stor lika snabbt igen. Mums! Nu ska jag bara köpa några av mina favoritnaturgodisar sen kan jag sova gott inatt, ska till skolan imorgon också. På en söndag?! Jepp, kakor på en söndag.

Igår drack jag för första gången på över en månad, det ni. Jocke köpte en cider till mig på Hampan, jag gillar dom, dom smakar lite som en blandning av piggelin och päron. Konstigt nog saknar jag inte fylla över huvudtaget, nu när jag tänker på det. Det var jobbigt i början men nu känns det mest skönt att vara nykter, och så är det ganska så komiskt att iaktta berusade människor och vänner, haha. Muffin kanske börjar bli nykterist? Det är typ som "vet ni att det kommer att snöa på Julafton?", men man vet ju aldrig! 

 
From Jebus to Pookie

Du kommer säkert bli jättejättejätteirriterad på mig nu,
men jag råkade klicka ner igen! Och jag har ingen meddelandehistorik..
tredje gången gillt, darling? *puppyeyes, then runs and hides in a corner* 

:*:*  


skinkis, så blir magen glad!

Ikväll ska jag se till att jag verkligen kommer i säng tillräckligt tidigt. Det börjar bli lite drygt att vakna tjugo minuter innan bussen går och sedan sätta sig längst bak och böja ögonfransarna.

T O D A Y 

- Slapp plocka min lunch från trädet för det var gratis idag, yay! 

- Gav luren till Peyman som ringde några polare och snackade skit. Det var hilarious, varför har jag inte tänkt på det innan? 

- Somnade när hela skolan hade samling och upptäckte sedan att minst fyra andra omkring mig kände likadant. Gött. 

- Gjort min egen klippdocka! Haha, det var faktiskt ganska så kul. I'll make one for you as well Jebus, just give me your face. ;) 

Nu har vi haft det lite för roligt här, dags och fixa inför vår föreställning imorgon. Nu kör vi! 

On and on.

monday

Nu lyckas jag sitta uppe sådär länge igen, trots att det är skola imorgon.
Jag höll på att städa innan men tröttnade ganska så snabbt.
Har klickat runder lite och hittat en massa nice stuff:


Jag är på hyffsat shoppinghumör för en gångs skull

Klänning:
Chapnlle Skor: Scorett Väska: Chanel
Diadem: Forever21 Armband: Forever21
Örhängen: Lanvin Tights: Debenhams

That's it for now, laters and night.

07:25

Faktumet är du är fullkomligt sinnesrubbad är ganska så underhållande.
Man vet inte om man ska garva eller tycka synd om dig. Och jag gillar
egentligen inte att häva ur mig sånt här, men vafan; nu räcker det.

Latersblack

Klockan är tio och det är redan kolsvart ute.
Jag har inte hunnit vänja mig vid att det ska bli så, redan.

Planerade att se två filmer och börja runt sju tiden, det gick ju bra.
Det är med andra ord dags att sätta igång nu, so yeah.


W a l l  

right before morning.

i was at a wedding today. it was a nice wedding, even the sun was out. i didn't catch the flowers but i got to hold them for a while, but that doesn't matter; i always want my piece of cake to fall to the side anyway. the bride looked beautiful: somehow effortless and soft but still worked out in detail, reaching for perfection. i barely had time to shave my legs, running between places without actually being anywhere, or maybe pretending to be where i really would like to be. first, i would buy a ticket to my brain, thoughts and feelings, and i would demand the vendor to dig as deep as possible. while there, i would take a walk and catch all the apples falling from the trees. the red ones would be my flaws and mistakes, while the green ones would be my regret, consideration and devotion. i would take them all in my hands and mix them with each other, before letting them fall to the ground. step on them, crush them, destroy them and forget them, and at my way back home i started searching for something new: the ability to realise and to let go.    

Not everything is supposed to make sense.

Det är skönt att jag är ledig imorgon, förhoppningsvis har träningsvärken lagt sig lite då också. Det är inte speciellt charmigt att ha rörlighet som en 90-åring, även fast det är ganska så roligt när folk tittar konstigt när man staplar ner för trappan i takt med en sengångare och med ben som en blandning mellan gummi och ett par trästyltor. Ni vet sånna man gick på i Fredriksdal i lågstadiet? Jag var aldrig speciellt bra på det där.

Time to say night!

ny skola, ny vardag.

Igår inleddes mitt teaterår på Sundsgården med en grillfest för alla som ska ha teater, oavsett inriktning. Det var verkligen grymt mysigt måste jag säga, allting kändes bra: lärarna, klasskompisarna, miljön och stämningen. Jag kunde seriöst inte sluta le när jag kom hem, haha! Känns skönt att man lyckats pricka så rätt, phew.

Idag började vi på riktigt med att repetera inför en liten föreställning som vi ska spela inför resten av skolan på torsdag. Nu börjar jag verkligen inse hur mycket jag lärt mig på gymnasiet, och det känns gött att man får mycket användning för det också. Jag lyckades med en ganska så ironisk sak idag: jag kom försent. Inte till skolan utan tillbaka till skolan efter lunchen, eftersom att jag och två killar åkte in till stan och fick för oss att klockan inte alls var mycket, haha. Very bad first impression, då jag vanligtvis är den som nästan aldrig kommer sent. Well well.

Nu ska jag ut en runda, laters!


makeup

Jag har börjat inse att jag inte kan leva på en mascara där mer än hälften av borsten har gått av, av någon märklig anledning, så idag tänkte jag köpa en ny. Grejen är att jag inte har köpt en mascara på evigheter, så jag har verkligen ingen koll över huvudtaget.

Then I came across this site:Där finns hundratals recensioner på allt möjligt:
smink, hårprodukter, hudvård osv. Kinda awesome
när man inte har någon aning om vad man ska välja.

Nu ska jag glo film. (yeah, idag igen) Laters!

hairspray, my favourite dish

En av mammas kompisar från Ryssland har kommit hit för att hälsa på ett tag idag. Jag fick en liten söt ram med katter på samt ett kit med hårspray och hårmousse.

Jag tackade och log och kilade sen upp till mitt rum med lite käk. Jag var såklart tvungen att prova hårsprayet, ni vet, bara spraya lite sådär för att kolla läget.

Jag borde ha vetat bättre, ryskt hårspray är inte att leka med - det luktar ända ner till havet och möjligen över till Danmark också om man har riktigt otur. Det hela slutade med ett milt andningsproblem och en tallrik spagetti och köttfärsås med en touch av ryskt hårspray. Nice. Nu ska jag se film: Dumpad och En förlorad värld.
On and on outworn.  

min usla musiksmak

Det här är då jag och Louise hemma hos mig förrförra helgen, innan piratfesten.

Muffin: *sätter på sin playlist, rullar ett par låtar*
Louise: Fan vad den här musiken suger.
Muffin: Vad vill du? Det är partymusik, lite dunkdunk och pepp liksom.
Louise: Jamen det är så jävla dåligt, sån fjortismusik som går på radio.
Muffin: Jag tänker iallafall inte lyssna på Kent innan jag ska ut.
Muffin: *sätter på Günther - Ding Dong Song*
Louise: Åh, den här är skitbra.

Jag menar det.

bär bär bär

Jag är besatt av saker som luktar gott,
och här om dagen hittade jag den här serien från Björn & Berries:

Det doftar verkligen som riktiga smultron, man får en stark lust till att
ta fram en skål, hälla upp lite mjölk och sedan toppa med sockrig
smultronkräm, i stil med sån jordgubbskräm ni vet? Och sen äta upp det.

Är det ett tecken på att man bör införskaffa produkten? Jag menar, faktumet med att man vill äta upp den, fast man egentligen inte borde. Det kanske finns fler som känner likadant som jag gör, vilket senare kanske resulterar i att jag själv blir uppäten. Är det värt pengarna? 260 jävla spänn? Hmm.

Nu ska jag snart dra, hämta ut mina skattepengar (fråga mig inte varför jag inte har gjort det ännu) och sedan ta en runda på stan..   

Laters.

ÅH!

Jag fattar inte jag fattar inte jag fattar inte!
Hur fan kan det bli såhär? VAD ÄR DET MED MIG?!?
JAG FATTAR INTE JAG FATTAR INTE JAG FATTAR INTE!

Nu ska jag ta en morgonpromenad och förhoppningsvis
antingen lugna ner mig, finna ett svar eller avlida långsamt
av extrem kedjerökning. Laters, and so on.  

varför?

Ja, okej: jag är jättekär i Daniel Radcliffe och allt det där,
men alltså.. jag kommer aldrig att komma över den här bilden.
Vad hände? Vad gick fel? Kan någon svara mig?!


Filen var för övrigt döpt till daniel_radcliffe_gay när jag skulle spara den.


Emma Watson håller med mig.


Låt denna bilden ruttna och bli begraven långt under jordens yta. =(
Yeah, that's it for now. Laters!

[oh and btw, min tramskategori har äntligen blivit skapad]

feels like sunday because sundays feel grey

Jag har verkligen inte gjort någonting idag. Kom hem vid tre igår, somnade inte förräns runt klockan sex på morgonen. Självklart börjar mamma prata i telefon sisådär runt halv nio också, då finns det ingen chans i världen att man ska kunna somna om. Det ironiska är att jag även vaknade med huvudvärken of doom, trots att jag var den nyktra igår. How unfair is that? haha. Och kan vädret bli sämre idag? Det är inte molningt, det är molningt och grått och mörkt och trist och jag börjar känna mig nedstämd. Jag börjar även känna att jag är en jävla lipsill just nu, men just nu när jag sitter och skriver det här så tittar faktiskt solen fram.

Playing: David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch ahahhaha <3
Nu måste jag fixa. Min maskara har gått av på hälften, lite lustigt.

On and on.

got to go

Ska ut snart, fan. Jag orkar inte föna håret.


Random bild från piratfesten.

I never thought it would be this difficult.

Playing: Got To Go - Alice In Videoland

skatteverket <3

Jag gillade skatteverket igår, men bara igår. Jag fick nämligen cash, cash som jag till och med glömt bort att jag skulle få tillbaka. Sweet! Passade på att dra till Gina och införskaffa en kjol, ett par byxor, och en klänning till bröllopet. Nu när jag börjar bli hyffsat frisk igen finns det ingen anledning till att inte gå till gymmet idag, haha. So yeah, laters.

Playing: The Dead Weather - Are Friends Electric?

kvällsunderhållning

Jag och Louise ger alltid de bästa komplimangerna till varandra.Från muntorrhet till kuksugarmun liksom,
jag gillar tankegången där, erhm. Haha!

Playlist playing: Jai Ho - PCD
Laters!


going mad

Det känns ungefär som att min hals ska svullna upp
tills jag inte kan andas längre, som grädde på moset.
Det räcker faktiskt med skit nu.

Playlist playing: LA Guns - Man in the Moon

Kanske inatt, kanske. Hoppas.

what's in your head?

Jag är hes och låter emellanåt som en man. How awesome is that?
Nu ska jag kolla på I skuggan av värmen och gömma mig i min säng.

On and on.

i'm falling in love with your favourite song

Piratfesten hos Olga igårkväll var kick-ass, jag hade skitkul,
och det är fruktansvärt lättande. Jag har länge trott att jag inte
kan festa och ha kul utan att dricka, men jag hade faktiskt fel.
En av de roligaste bitarna är när folk börjar bli nådigt runda om
fötterna; galet dansande, kläder som flyger, folk som spiller sprit
på varandra och står och hånglar i dörringången.

Nu har jag knappt ätit någonting så att jag ska orka kränga så
mycket kräftor och räkor som möjligt hos min bror klockan två.

Jag vill se Harry Potter på bio igen. =( Sen vill jag börja skolan,
det är inte långt kvar nu! Jag vill faktiskt flytta också. Till London.
Då kan jag hänga på Sainsbury's hela dagarna och köpa
jordgubbsmjölk och käka sushi i China Town och försöka inbilla
mig själv att jag gillar det.

Playlist playing: MGMT - Time To Pretend

Nu vill jag lira, laters.

1-2-3 wake up

Dumma, dumma dumma förbannade dröm.
Tvingar mig ofrivilligt in i förgångna tankar, thanks dude.

Idag är det piratfest hos Olga och imorgon blir det kräftskiva
at my dear brother's house. Mmmhmm! Gott.


Att dricka Red Bull, ligga vaken hela natten och sedan somna strax innan sändning på TV är seriously kick-ass. Visste ni att Tom Felton gör musik också? Jag ska lägga upp min favorit senare.

On and on.

RSS 2.0