Fail.

I wish you could say those things while both of us are sober because I use to forget all of it.

Jag har kommit fram till att wok är det bästa som finns. Det är bara att köpa ett paket wokade grönsaker, tina en kycklingfile och lägga till lite soja, chilisås, kryddor och creme fraiche. Jo, jag hade givetvis haft nudlar till också, men nu är det ju så att jag inte äter kolhydrater. Thank God for nyttig god mat!

För övrigt känner jag mig så jävla fail, igår blev jag helt konstig mot kvällen. Jag såg ner på mina händer och tänkte plötsligt "var kommer det här ifrån?". Jag har inte funderat över detta på hur länge som helst, men igår slog det mig som ett slag mot magen. När jag vaknade idag kände jag inte för att gå upp heller, vilket jag kanske gör ibland, men idag var det verkligen en känsla av total hopplöshet. Inget spelar någon roll. Det finns inget som kan göra mig glad. Osv.

En annan sjukt jobbig grej är att jag har en väldigt rubbad kroppsbild. För tillfället klarar jag knappt av att se på mig själv, kan inte ha några kläder för jag känner mig fet i allting. Jag vill bara stänga in mig bakom bom och lås eller gömma mig i stora svarta skynken tills jag har nått mitt ideal. Det finns seriöst ingen annan utväg.

Så, nu har jag fått whina och sådär, det känns bra. Jag måste ju också få göra det ibland, right?

On and on outworn.

Friday.

Eftersom att festplanerna gick i kras även denna fredagen har jag mest suttit hemma och varit kreativ. Idag under min håla pysslade jag lite med första scenen i vår minimusikal Rent Hus. Resten av gruppen blev så imponerade att jag tydligen är uppsatt för att skriva hela manuset nu, haha. Det är dock något jag gärna tar på mig då jag ser det som väldigt givande och framför allt roligt.

image36Varför ska man spela upp något man inte tycker om och inte kan stå för? Nej, jag struntar i den jävla skitlåten jag skulle framföra och expreminterar fram en pianoversion av Heartbeats istället. <3

Igår blev det fika med några brudar från klassen efter skolan, väldigt trevligt. Efteråt följde jag med Carro hem och lagade stark wok till henne så att hennes ögon tårade. ^_^ Vi tittade även på Eternal Sunshine of a Spotless Mind som jag sett en gång innan, men knappt kom ihåg något av. Sjukt bra film.

Imorgon värgar jag sitta hemma, ja då jävlar. Det ska bli ferra om jag så ska behöva gå i stormen i Danmark påväg till puben i klackar och hotpants. End of discussion.

On and on.

Kuk.

Jag kan knappt gå för jag har sån jävla träningsvärk. Det krampar i ena vaden för varje steg jag tar, inte roligt. Att det ska vara så omständigt att träna? Jag kommer aldrig bli smal. =(

Det kallas hyffs!

Imorse satt jag och Sarah på tåget påväg till skolan.
Mitt emot Sarah sitter en gubbe, stolen framför mig är tom.
Jag sätter upp fötterna på stolen mitt emot,
gubben tar efter ett par långa minuters betraktan fram en tidning till mig.

Gubben: Lägg den här under fötterna så slipper du smutsa ner så mycket.
Jag: Ehh.. ja okej.
Gubben: Så är det rent till nästa person som ska sätta sig där.
Jag: Mjo.. smart.
Gubben: Ja det var väl inte en så dum ide? *skrattar*
Jag: Ehehehe...
Gubben: Det kallas hyffs!
Jag: Ehheheh... jaja.
Sarah: *stön*
Gubben tittar på Sarah och säger: Håller du på att kräkas?
Sarah med förbryllad min: Eh, va?
Gubben: Ja det ser ut som att du håller på att kräkas.
Sarah: Eh... nej, men okej.
Jag: Det är snarare jag som håller på att kräkas på dig. =D
Gubben: *säger inget och tittar argt på mig, återgår sedan till att läsa sin bok*
End of discussion.

Jag och Sarah har för övrigt haft en väldigt framgångsrik och bra dag.

RENT HUS, som vår minimusikal till ett skolprojekt numera heter. Bästa låten.

On and on.

-

Forever.

Gonatt.

Varför kan man inte alltid ha sånna drömmar?!
;);););););););););););););)

Det hade jag liksom kunnat leva på, väga över verkligheten och vara skitnöjd!

5250600 minutes.

Egentligen.. palla ha på datorn när man sover? Nu är det en på min lista som är inte vid datorn och som heter "sover".

??

Nåja. Jag borde kanske också sova.


Oväntad komplimang.

I fredags när jag och Sarah satt och hade håla samtidigt sa hon något som jag verkligen inte förväntade mig.

Sarah: Alltså Ingrid, du är så sjukt smart.
Jag: Eh... va?
Sarah: Jamen du är det. Du kommer alltid med så bra åsikter och säger så bra saker. Alltså, hade du pluggat och kämpat hade du haft MVG i precis alla ämnen.
Jag: Eh.. eh.. err.. oj, shit, tack. Jag brukar mest få höra att jag är korkad.
Sarah: Men det är du verkligen inte.
Jag: Nej okej.. det är ju skönt. Jag är förmodligen bara lat!

Dagens glädjerus: Jag fick en väldigt tjusig tavla av Lotta i julklapp + ett gulligt brev. För övrigt hade hon målat ner Hello Kitty på en rosa bakgrund och skrivit Muffin på. Den ska jag sätta upp på min vägg. ^_^

Jag har för övrigt upptäckt att mitt schema suger, lite iallafall. Jag slutar tidigast 16.00, resten av dagarna typ senare än det. Och EN fucking sovmorgon, till 09.40. Eh, jag måste fortfarande gå upp astidigt so it makes no bigger difference.

On and on.

Traumatiskt.

Jag ska aldrig mer spela det där jävla supspelet.

whatever

JÄVLAKUKHELVETESFITTSVETTDRAÅTFANJÄVLAPUCKOMUFFINGÅOCHGRÄVNERDIGSJÄLVELLERHÄNG
DIG SJÄLVELLERVADSOMHELST!!!!! VÄRDELÖSTVÄRDELÖSTHOPPLÖSTFÖRJÄVLIGTÅTFANKUKFITTARÖÖÖÖÖÖV
DUKOMMERSLUTASOMENJÄVLAPATETISKTÖNTLIGGANDESPÅMARKENGRÅTANDESOCHSENKOMMERDUATT
ÅNGRADETÅNGRADETÅNGRADETÅNGRADET

Trevlig kväll.

Revolution.

Vet ni? Jag har varit väldigt duktig. Jag har skrivt en recension till skolan, och jag har lämnat in den i tid! Jupp. Skrev nyss färdigt och skickade iväg den med ett mejl till läraren, han kommer nog ramla av stolen av häpnad. Vad som var deadline? Idag.. men vafan, den kommer in i tid iallafall. Nu när vi börjar läsa svenska B så får man inte mer än G på allt som lämnas in efter deadline, jag måste seriöst skärpa mig.

Idag var jag i Malmö på Shock, REAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!! Jag trodde aldrig att det skulle ske typ, dom är så tjuriga med sina jävla dyra priser liksom. Men det var fan 70 % på jävligt många kläder, och snygga kläder. Det tackar vi för, jag måste dit så snabbt som möjligt igen. Jag kommer förmodligen att bli pank inom en snart framtid.

Snö.

Jag och Sara var ute och lekte i snön. Hennes hund är förmodligen den klokaste hunden jag träffat! Påvägen hem kände jag mig så liten där jag gick med mina gamla vantar och snöskor. Varför kan man inte bli liten igen? Jag gick en väldig lust att bara springa hem till Josefine och fråga om hon ville gå ut och leka, så som vi brukade göra när vi var små. Jag insåg dock att det aldrig skulle bli som det var då, vi hade förmodligen börjat snacka om den där festen och den där spyan till slut i vilket fall som helst. Nåja, det är faktiskt inte så dumt som det är nu heller.

Givetvis skulle jag också halka på gatan precis när bussen kör förbi. Jag ser att folk vrider på huvudet och tittar och ler åt mig, jag skrattar förolämpat tillbaka.

Jag vill ha sommar med Louise, fylla, gröningen och SMK, NU! :´(

Tjåååkigt.

Ikväll skulle jag och Louise egentligen dra ut men det blev ju inte så. Givetvis så vill alla festa men det finns ingen som har en jävla fest. Dessutom är det kallt och halka och nästan alla bussar är inställda. Så här sitter jag och degar två kvällar i rad, and that kinda sucks. Imorgon ska jag iallafall umgås lite med Sarah och vi ska färga mitt hår. ^_^

Jag kommer nog aldrig att känna att du behöver mig.

On and on.

Xtra xtra!

Idag skulle jag cykla ner till banken för att sätta in pengar till en brud. Skabbig, osminkad och generöst påklädd gav jag mig iväg. För övrigt hade jag på mig ett par gamla vantar som jag hade när jag var liten, vilken nostalgi. Jag har inte så många saker kvar från min barndom så jag kände mig genast liten igen. ^_^ Anyway.. för det första var vädret förjävligt kallt och blåsigt. Och som ni kanske vet är jag grymt känslig för sånt, så det var ingen behaglig upplevelse precis. Sen så stöter jag på sallad, eller.. jag ser att han ser mig på cyklen, men jag cyklar fort vidare och försöket istället gömma mig.

När jag satt in pengar och allt och ska dra mig upp för backen igen kommer det fram en journalist till mig. "Hejsan, jag är från Xtra. Skulle jag kunna få ställa några frågor?" Dum som jag är säger jag hastigt "Öh, javisst." Han frågar mig vad jag ska göra i helgen och jag svarar ärligt "Va? Är det helg snart?" Han skrattar och säger att det var ett bra svar, sen sa jag väl något random till. "Tack så mycket, nu ska jag bara ta en bild på dig här.." O_______O NOOO! Jag skrattar lite ansträngt och försöket åtminstonde se trovärdig och glad ut. Att han skulle ta en bild hade jag inte ens en tanke på, jävla pucko. Jag hoppas att INGEN läser Xtra imorgon!

-

jag vill ha pirr nu.
ÄR DET INGEN SOM KAN GE MIG PIRR?!

Blubb.

Vilken tur att jag alltid ska hitta på en massa skit och göra bort mig på fyllan. Eheh, fast det kunde ju faktiskt ha varit värre. Vi säger så.

Idag har jag lagat massa god mat alldeles själv, fan vad duktig jag är. Strimlad kyckling med wokade grönsaker samt fullkornspasta och massa sweet chilisås. Jag har aldrig fattat grejen med vanlig spagetti, fullkorn smakar ju typ likadant om inte bättre. Sen är det nyttigare också. Jag ska bli nyttig, and I will succeed! 

Song of the day

http://www.youtube.com/watch?v=iWg3IMN_rhU

Timbaland är ett geni och förmodligen svinigt rik, jag ska nog gifta mig med honom och skaka rumpa till hans musik varenda kväll.

GOTT NYTT ÅR

Detta har typ varit det bästa nyår EVER. Allt är så jävla bra. Detaljer senare, orkar inte nu.

RSS 2.0