02:02

Klockan var 02:02 nyss när jag tittade. Okej, inte nu längre, men det gälls fortfarande.

Jag har varit hemma hos Alice sän i lördags, vilket har varit väldigt trevligt. Påminner mycket om gamla tider som jag gärna skulle väcka liv i, och det känns nästan som vi gjort det. Igår satt vi och läste gamla noveller om bögar, läger och pojkar hit och dit, sjukt underhållande. ;D Men nej, imorgon får jag nog bege mig hemåt, så att vi inte tröttnar på varandra, haha! Or I might just stay here.. hmm.

Vi har bestämt oss för att färga håret innan skolan börjar, så imorgon när Alice ändå ska iväg till Malmö ska hon köpa hårfärg till mig. ^^ Det är billigare där, och jag orkar inte åka dit så det blir skitbra!

Sofy har varit hos mig, torsdag till söndag. Eller, vi fick slagga hos Alice sista dagen eftersom att min kära far har problem. Omg.. om han bara visste hur många gånger jag ljugit för honom, ahahah. Det är så mycket som han är lyckligt omedveten om, så mycket jag besparar honom. Men jag har bestämt mig.. när jag skaffat mig ett eget liv, flyttat och blivit självständig och sådär, ska han få hela sanningen på bordet. Och en piercing.

RSS 2.0