Premiär!

Extas extas extas extas extas extas extas extas extas extas extas extas extas.
Då var premiären avklarad, awesome! Det gick väldigt bra, trots ett par småfel, men det är så det blir första gången man gör det. Nu har det lagt sig lite, man vet vart man har sina grejer och hur pass hög stressfaktorn är mellan alla nummer. HAHA jag råkade gå in i en stol backstage så att det lät som fan. Lätt hänt med tanke på hur mörkt det var där bak, ett under att vi inte snubblade över all rekvisita och sladdar.

Kalle fotografera men det gick ganska mycket åt helvete, så jag har inga bra bilder. Imorgon är dett fullt ös igen och då kommer faktiskt Louise och tittar. ^____^

Kalle suger på att fotografera, som sagt.

:D:D:D

There's no buisness like showbuisness!image26Så sant som det är sagt. Är nyligen hemkommen från en lång dag med genrep, övergångar och annat praktiskt som måste övas. Jag tror att det kommer bli skitbra, trots min sliskiga klänning med fjädrar runt armar och hals.

Jag älskar verkligen att vara inne i ett projekt, det är så intensivt och kräver all fokus och energi man har. Att bara leva i en värld och koppla bort allt annat i en vecka är något fantastiskt, trots att det kan vara väldigt slitigt då och då. Imorgon är det premiär och jag är laddad som fan, on and on and on and on. Nu kör vi gubbar!

MOBIL

JAG FICK NYSS TILLBAKA MIN MOBIL! Lovely. Fast jag får 150 att ringa för i månaden, resten får jag betala själv. Så det är kanske inte lika lovely... men aja.
Det här är typ världens bästa dag anyway.

Igår trixade ze marvelous Sofy lite med min blogg och gjorde den snygg och sådär, thanks darling. Så nu behöver jag inte känna mig ful längre och kan börja uppdatera lite oftare. ^^

Klockan är 9:00 och jag är inte i skolan, det ni. Det är nämligen så att alla andra nissar i min klass gör nationella prov i engelska om en timme, som jag redan gjort. Att göra mackor och te i lugn och ro till en ljuv soluppgång är slående. Jag börjar 13.30 med att repa direkt, fast sticker nog dit lite tidigare för att käka lunch och fixa ett par ärenden.

Till sist en situation som jag fick höra från Sarah som jag bara måste ha med.

Sarah sitter på tåget rullandes genom Danmark påväg till sin syster i Tyskland.
Mitt emot henne sitter ett gammalt svenskt par och bredvid och i sätet på andra sidan sitter ett gäng danska snubbar och dricker.
Efter ett par hållplatser går det gamla paret av, då en av de danska snubbarna säger:


Dansk snubbe: Va, var det inte dina föräldrar?
Sarah: Haha ööh, nej.
Dans snubbe: Men jaha... jamen ta en öl vetja!


On and on outworn.

If I'm wise, I will walk away, and gladly..


But sadly I'm not wise, it's hard to talk away
The memories that you prize.

<3<3<3<3

Skolan is driving me nuts, och jag tror att jag måste chilla lite. Jag tjoar och skuttar runder som en apa och när jag sitter på tåget är jag helt slut och åker nästan vidare till Ängelholm, haha. Men det är ju så roligt så roligt... speciellt nu när vi jobbar på vår krogshow. Jag Mulon och Carro som gör Inte Mod ska förmodligen vara råglammiga och jag ska få ha en rosa-glittrig passande klänning. XD Fan vad roligt det kommer att bli, dock väldigt krävande. Jag kan likagärna bosätta mig i skolan nästa vecka. 

När jag kom hem låg Harry Potter och Dödsrelikerna på bordet. ^.^ Hemskt praktiskt eftersom att jag ska skriva recension på den till svenskan. <3 Ikväll blir det mycket läsning!

Idag delade jag med mig av en hemlighet, som jag burit på i ungefär ett och ett halvt år. Carro var damen som fick äran. Haha, bästa reaktionen också. Hon blev helt tokig och började gapa och slita sig i hår och ansikte och skrika "VAAA?!?! HUR I HELVETE?!??! HAHAHAHHAHA!" Haha, helt underbar. Men det känns bra, nu har man någon att prata med om det iallafall.

I måndags var jag på The Tivoli och tittade på bland annat Olivers och Martin och Koffes band, fett bra. Dock var jag helt öm i hela kroppen efter att Robban dragit in mig i moshpiten, jävla Robban. <3 Snyggeandy tog lite bilder, bland annat denna på Markus, Robban, Maria och mig, haha. Och Guths hår givetvis.På fredag blir det ferra ferra ferra som fan! Lovely, trots att mina planer verkar gå lite i kras redan.. men aja, man ska inte misströsta! Det blir säkert kanon, puss.

Frustrationsryck.

Alltså jag blir så jävla förbannad.

FDKSLJLJKSFDLKJDSFLKJSDFLKJFDSLJIKLSKJFDLKJSDFLKJSFDLJKfsDLKJFSLKJFSFDLK

Så. det var skönt. Iallafall.

Efter min födelsedag hade jag fått ungefär 2100 kronor sammanlagt, som jag använde lite av. Mamma frågade sedan om hon kunde låna 1800 att köpa en kamera för, och sa att jag skulle få tillbaka pengarna. Visst sa jag, men vafan tänkte jag på. Nu har jag tjatat på henne om pengarna och fick dom äntligen idag, plus en massa skit. Så nu är hon skitförbannad på mig för att JAG tydligen tar pengar ifrån henne och det är så synd om henne blablabla. Hur jävla dum får man bli? Självklart får hon Kalles medlidande också, ÅÅÅÅÅÅÅÅH! Och nu har hon fått en mobilräkning på 715 kr och anser att det är jag som har pratat på den, såklart. Alltså, get me out of here, please.

Nu har jag iallafall mina pengar och jag släpper dom ej, puss.

"Allt vad du vill så får du, allt vad du vill så får du

Hela min kropp, och halva min själ ja
det ska du få, för du dansar för väl."

Idag har varit en lång men ack så rolig dag. När de vanliga lektionerna var över gick jag, Lotta och Lisa och satte oss på Donkan och drack kaffe. Väldigt trevligt, och skönt att jag äntligen kan uppföra mig normalt i ditt sällskap. It's still there though! När det var dags att bege sig till kyrkan kände jag redan när vi gick på bussen att något skulle gå snett. Haha, jodå, vi hoppade av 6 stationer för sent. XD Typiskt yrbollarna själva, som tur var behövde vi bara vänta ett fåtal minuter på bussen tillbaka.

Konserten gick bra och alla var sjukt duktiga. Jag älskar att ha konsert, det får en att koppla bort precis allt annat och bara fokusera på att göra sin grej. Det är en speciell glädje som sprider sig snabbt och den stannar hela kvällen, jag ler fortfarande.

Nu sitter jag här med mamma, hennes polare och en liten vovve. Yes, och det är inte min egen. Det är nämligen så att mammas polare har köpt en liten hund till en kompis, men kompisen ville inte ha hunden. Så nu är en annons utlagd på blocket och dom hoppas på det bästa. Vad i helvete, jävla ryska korkade kvinnor! No offence, men de tar väldigt drastiska beslut ibland. Köpa ett djur till en vän som man inte ens vet kommer att ta emot det? Tycker synd om hunden och hoppas för guds skull att det löser sig.

Imorgon är jag ledig, wooh! Eftersom att dom andra har nationella prov i engelska (som jag redan har gjort) är teaterlektionen inställd och jag har flyttat min sångtid, awesome.

On and on and on and on!

Take the shackles off my feet so I can dance.

Idag har jag varit helt yr i bollen. Påväg till skolan på tåget med slutna ögon fick jag plötsligt för mig att vi åkte åt motsatt håll av vad vi egentligen gjorde, helt förvirrande. Haha, och så det vanliga givetvis, att jag glömmer att jag ska gå av bussen osv.

Jag har kommit fram till att jag är sjuuukt trött på att vara nästan smal. Eller alltså, nästan så smal som jag vill vara. Visst låter det hemskt frustrerande? Det här med att vi får rixkuponger på 60 spänn för att käka var vi vill för är fan inge bra, fast denna veckan har jag faktiskt varit duktig. Pastasallad med små kräftor, ägg och lime och idag bakad potatis med kyckligröra och sallad. Well, nyttigare än Donkan iallafall! Mina andra räddningar är givetvis all frukt, makrill i tomatsås och brunt bröd + skinka + sallad. Man måste lära sig själv att plågas om man ska komma nånvart, I can do it!

Jag blir seriöst förbannad om mina kommande planer inte går som jag vill.
Stockholm + Carro + Boris + Hellan + ferra + om nån månad = tillräckligt med pengar / fjäsk för Kalle? Jaja, jag har ju börjat få mitt studiebidrag och eget kort och allt det dära, vilket är awesome, men Kalle mjuknar inte för det, tvärtom. Och min mobil har jag inte fått tillbaka ännu, kan ni fatta det? Jag har varit utan mobil i typ 2 månader! Now that I call evil.

Hej stress.

Alltså, jag hade bokat tid hos tandläkaren den 15:e, när jag senare fick reda på att vi ska ha en konsert i kyrkan den dagen. Så jag ringde duktigt tillbaka och sa att det inte går, och bytade till den 30:e. Precis när jag lagt på luren inser jag att vi har premiär på vår Povel Ramel och Hasse & Tage show då, och kommer förmodligen att repa hela dagen. Fint, vafan ska jag göra nu? Inte en chans att jag ringer tillbaka en gång till, det blir ju bara pinsamt.

Jag ska spela och sjunga på musikcafét på onsdag, men jag är typ inte alls förberedd.
"Men det klarar du Ingrid, hem och öva bara!" Öh, ja. Absolut.
Musikteoriprov på onsdag, massa plugg inför nationella proven och skit och mög.
Och så är Kalle tjurig och har sagt att jag inte får festa mer. Jag hoppas att han chillar, herregud.

Du kommer aldrig, aldrig, ALDRIG att kunna sära på oss, deal with it.


ferra!

Igår var det fest hos Sarah, klart man passar på när föräldrarna inte är hemma.
"Öh.. det blir typ 12-13 pers, det blir ganska lugnt mami." - det kom 30-40. ;D
Aja, trevligt i vilket fall som helst. Festa med klasskompisar var väldigt intressant, haha.
Jag och Josefine var sneaky och snodde med oss en påse chips hem som vi sedan
krängde framför Bridget Jones dagbok innan vi somnade, men det får ni hålla tyst om. <3

Du har tydligen blockerat mig på bilddagboken så jag får skriva här istället.
It's ok, jag har kommit över det. Men det känns samtidigt tråkigt eftersom att
vi faktiskt var vänner också. Man kan inte gå runt och vara arg föralltid,
det är jag inte. Jag hoppas istället att du har det bra, sjukt bra.

Nu ska Josefine göra frukost till mig. ^.^

RSS 2.0