hello-o-oo

här var det damm och eko haha, sorry! har varit caught up i annat. vilka veckor, crazy daisy. och imorgon är det välkomnstsgrillning på sundsgården och snart börjar jag plugga. har inte ens börjat packa för flytten, rätt illa. skyller på tidsbrist och huvud i moln! hej så länge!

venomHej! Har fixat till två porträtt, det första är på Vicky som var här från New York.Nästa är på min brors son Daniel.


Är riktigt sugen på en systemkamera, tänk så mycket bättre bilderna hade kunnat bli, och jag tycker redan att dom är väldigt bra faktiskt. :)

major lazerKom på att jag hade lite fräsiga bilder från i fredags.


b&wdet ena med det andra

Hade den finaste kvällen på länge igår, är så glad.
Snart kommer the old lady from Russia hem också, 5 augusti.
Jag vill veta ALLT!

mad worldfsdjkhwe AHHHHHHH WTF?!?!

pocketful of sunshine

Hej, har precis tagit en morgonpromenad i det fina vädret och ätit frukost. Ska hoppa på bussen till stan om en dryg halvtimme, hoppas det är lika fint i Helsingborg som det är här! :) Gick ut i skogen igår för att plocka svamp, vilket tyvärr inte gick så bra, trots mina höga förväntningar. Dom ända svamparna jag hittade hade redan någon annan slemmig filur satt tänderna i. Nä jag får försöka igen om två veckor ungefär, då ska det fanimej krylla av svamp!

RSS 2.0