Drinking requiers good company.

Igår åkte jag väldigt långt, ända till Sövestad (?) Ja. Först en halvtimmes tåg, vänta en halvtimme på bussen, och sedan en och en halv timmes buss. Lovely. Nu är jag hemma och har tvingast med till DK för att köpa guld inför nyår, fast jag orkar egentligen inte. Men nu har jag ju lovat Louise och hon blir förmodligen gråtfärdig om jag ligger hemma och sover istället.

Trevligt var det igår, till en viss del iallafall. Jag har kommit fram till att det räcker inte bara med att vara full, man måste ju ha någon rolig att vara full med också. Jag kände ju knappt några där och dom flesta var nyktra, osociala, tysta och tråkiga. Varför måste jag vara den som säger hej? När jag kom in i köket tittade alla bara på mig, hade vi varit i fucking Helsingborg hade folk åtminstonde sagt fucking hej. Nåja. Tur att jag har Sofy som underhöll mig och var killersöt i sin nya klänning.

Nu ska jag väl fixa mig lite och pallra mig ner till stan, on and on.

Would you make an effort to see me?


image35

"när jag blir glad så skvätter jag, när jag blir kåt så blir jag så våt så det rinner ner för låren. när jag blir nervös så måste jag hålla mig för jag blir kåt när jag blir nervös, mamma säger alltid att man ska se alla som nakna."

XD

Min mamma har sovit hela dagen och nu kommer hon förmodligen att titta på sina ryska kanaler hela natten, sweet.

On and on and on and on!


Now I know I've got a heart, and it's breaking.

Flera kvällars tankearbete.
Vad som inte syns finns ibland allra mest.

Ikväll är det party.

Juelafton.

Okej, jag hatar egentligen julafton, men denna blev faktiskt ganska så bra ändå. Kanske beror lite på att jag gick in med världens lägsta förväntningar, and see. Och så beror det nog lite på annat än den materiella glädjen, jag träffade nämligen en person som jag varit förbannad på hur länge som helst. Hon fick en chokladjultomte av mig och frågade vad den var gjord av. "ööh, gummi!" sa jag. Givetvis skulle hon känna efter och så sprack tomten, hahaha. <3 Att återfå en vän slår alla julklappar, alla dagar.

Extra stor kram till Sofy för att folk suger och för att hon förtjänar det bästa.

Goed juel!

Jekyll & Hyde - In his eyes.

Det blir inget julmys hos Lotta idag, sug min. =( Mellandagarna någon?


^___^

Om du var nära så skulle jag stoppa ner dig i en liten rosa ask och behålla dig föralltid.

Mhmm.

VADA, i vatten: en grälsjuk person irriterar dig.

VÅT, vara eller bli: du håller på att bli förälskad. (men hallå, klart man blir våt om man vadar i vatten? -.-)

MÅNE, se: lycklig kärlek. Det spelar ingen roll vilken form månen har i drömmen, men nymåne anses dock som särskilt lyckosamt.

FRYSA: En naturlig förklaring kan vara att du sparkat av dig. Men det kan också vara en inre rysning som kan tyda på dåligt samvete. I en gammal drömbok står det kort och gott: Du ljuger!

MAN: Om en kvinna drömmer att hon talar med eller bli uppvaktad av en ung man, betyder det tur i kärlek och löfte om framtida lycka. En dröm om en mycket gammal man brukar sia om arv.

Sen drömde jag att en person jag tycker om fick reda på det, och det är ju fan katastrof. Hade det varit verklighet hade jag nog gått och dränkt mig. Herregud, puh.

Idag ska jag handla dom sista julklapparna och Kalle ska köpa gran, hejdooo.


Sommarnostalgi.

Kom på mig själv med att längta tillbaka till sommaren så fruktansvärt mycket.

image33Muffin + Louise + SMK + fest
Muffin + Louise + Robban + Klara = festelit
Muffin + Mulon + stan + HBG-festival + galenskap
Muffin + påväg hem på cykel + SMKs Hänt
Muffin + Louise + Malmöfestivalen + färgspray
Gröningen + solnedgång + trevligt folk
Midsommar + bästa fyllan ever

Osv osv... <3

Kvällsimpulser.

Igår vid sisådär ett-två tiden kom jag på att jag hade tråkigt. Jag kom också på att jag hade ett paket blekning över som bara stod, perfect. Så nu är jag typ blond igen med små spår efter det rosa, haha.

Det ringde nyss på dörren och eftersom att ingen annan i huset pallade öppna så fick jag göra det. Det var en sån tant som ville predika om biblen och blablabla, och jag är ju så snäll så jag vågar inte stränga dörren mitt framför ansiktet på dom. Som tur var kom Kalle ner och räddade mig, haha. Jag ska aldrig mer öppna dörren.


Kämpa emot.

Kämpa emot. Kämpa emot. Kämpa emot för fan. Det går, nu ska vi inte vara patetiska.

Jag firade lussevaka tillsammans med Louise hemma hos mig. Glögg, pepparkakor, tända ljus och vin. Precis som det ska vara. Sent vid tre-fyra tiden lämnade hon mig för Sara och jag satt kvar i min ensamhet. Med en timmes sömn var det sedan dags att stiga upp och bege sig till skolan för nått jävla gemensamt lussefirande. Det var dock mysigt, lucialåtar ger mig sån nostalgi. När jag sedan kom hem stupade jag direkt klockan sju och sov i 12 fucking timmar! On and on, pigg igen.

Jag börjar känna julhetsen nu, shit. Har inte ens börjat köpa juklappar ännu. Det är så jobbigt med det där, och det värsta är ju om någon kommer fram och säger "Åh, ska vi köpa juklappar till varandra? Klart vi ska!" så kanske man egentligen inte vill göra det. Jag menar, man köper ju julklappar till folk för att man tycker om dom. Eller det är så det är menat att det ska vara iallafall, men det har ju blivit till nån jävla sorts tvång. Sen om man nu råkar byta juklapp med någon så finns det dom som blir tjuriga om deras juklapp var dyrare än min. Jag menar, jag har familj + ganska många vänner att köpa till, 100-300 till varje täcker två jävla studiebidrag. Faneeeh.

Skoltrött.

image32Jullovet närmar sig, och tur är väl det. Nationella prov, försenade inlämningar, diverse projekt och shower tar ut sin rätt, nu pallar jag faktiskt inte mer. Jag har fortfarande en hel del kvar att göra men ambitionsnivån ligger på ungefär  -11. Skitsamma? Jag vet redan vilka betyg jag kommer få och dom är jag mer än nöjd med.

Lussevecka
, du är väldigt välkommen. Jag föredrar faktiskt denna högtid före själva julafton. Lussevakan blir eventuellt något småmys hemma hos någon i Lund, lovely. Glögg, ljus, julepynt och en skvätt alkohol.

Nej. Du är inte mer på än en desperat grotesk 30-års snubbe, har du inte lärt dig det?
Nej. Du är inte hångelsjuk ena dan för att nästa spela på total ignorrans.  
Nej. Du ger dig inte på och leker med personer du vet har tyckt om dig innan.
Nej. Jag vet egentligen inte om jag har rätt.
Men jo, du kan faktiskt dra.


Kortfattat.

image30Nu är det precis så som jag trodde att det skulle bli. Eller rättare sagt visste, och ändå så sitter jag här? I denna jävla situationen som jag förutspått så noga, hur dum från man bli? Jag vill inte. =(

Ska förmodligen ägna dagen åt plugg och vila, och överbliven pizza.
On and on outworn.

Skogen är full med lingonben!

Hej hopp, att showa och stå på scen är det bästa som finns.
Åh, du retliga flicka. Bara sära på mina ben och trollbind mig igen!


Julskyltning.

Nu sitter jag här med stor beslutångest och lätta depritionskänslor - ska man ta sig ner på julmarknaden eller ej? Jag brukar alltid göra det, det är så mysigt, men nu har jag faktiskt ingen att gå med. Mest för att jag helt glömt bort att fråga någon, så nu är det ganska så kört. Jag kan ju inte gå runt där själv, då hade jag förmodligen blivit mobbad. Dessutom måste jag plugga till nationella provet och läsa till en bokrecension.. fast jag kommer ändå bli deppig om jag inte går på den jävla julskyltningen! Bajs.

image29

RSS 2.0