;D

Igår kom Mulon hem till mig och vi tog en runda på stan. Nere vid ångfärjan träffade vi sen två thailändare som ville bjuda på thailändsk cigg, mat och sprite blandat med vodka. O_o Den ena kunde inte prata svenska och var på Mulon som fan, så jag viskade till henne att vi skulle låtsas att vi var ett par.

"Öhh, sluta nu. Hon är min, rör inte för fan."
Dom ville inte inse faktum och blev helt jävla knäckta. XD

DÖD: Se först under BEGRAVING. Även följande tolkningar kan vara till hjälp. En väns död: bröllop - inte ditt eget! En släktings: arv. Se en död: regnväder. Tala med en avliden: vändpunkt till bättre levnadsförhållanden. Se i kista: oväntad glädje.

BEGRAVNING, bevista: glada underrättelser väntar. Det kan förefalla underligt, men drömtydare i alla tider har funnit att denna tolkning är den rätta. Se sin egen: långt och lyckligt liv. I detta sammanhang kan nämnas att just det att man drömmer om sin egen begravning kan vara barndomsminnen som gör sig påminda i det undermedvetna.


SÄNG, bäddad: lyckan väntar där du minst anar det. Bädda: din vän tänker på dig.


TRÄDGÅRD: Du drömmer att du befinner dig i en främmande, vacker och blommande trädgård. Den är ett uttryck för ditt inre, din strävan efter att bli en "bättre" människa. Det tyder på att du känner dig otillräcklig och söker hjälp. Du kan också befinna dig utanför trädgården, utan möjlighet att komma in. Det tyder på att du just upplever en personlig kris. Det kan också vara din barndoms trädgård du återser i drömmen och är då ett uttryck för längtan att fly tillbaka till barndomens trygghet.


KLÄNNING, ta på: kort resa. Ta av: lättsinnighet. Köpa: du blir baktalad.

TRÄD, se gröna: lycka och framgång. Se avlövade: felslagna förhoppningar. Se fällas: lyckan står den djärve bi. Sitta under: huslig lycka. Plantera: du får höra talas om någon som väntar barn.


VATTEN, rinnande: du väcker svartsjuka. Stillastående: du får ett kärleksbevis.

BADA, i klart vatten: det händer något roligt i din familj som också blir av stor betydelse för dig själv. I varmt vatten: du längtar efter fysisk kontakt med någon. I grundligt vatten: tråkigheter. Se andra bada: du får anledning till svartsjuka.


KATT: Katten anses symbolisera falskhet men också huslig lycka. Det finns många tolkningar av kattdrömmar   och här följer några. Se svart: hotande fara. Se vit eller randig: trivsel i hemmet. Höra jama: du är otillfredsställd. Bli klöst av: din vän är svartsjuk av sig.

HITTEGODS: En ofta förekommande dröm är att man hittar något man länge saknat och letat efter. Drömmens symbol är tydlig. Det behöver inte betyda att det är just den återfunna saken som är av betydelse, utan sökandet och finnandet i sig självt. Hela livet "söker" vi ju efter något - lycka, kärlek, hälsa, framgång, pengar.


MUSIK: Att drömma att man hör musik betyder nästan alltid med säkerhet att man är förälskad, och musiken uttrycker graden av ens kärlek. Lugn musik betyder således att man är nöjd och harmonisk, stark och hetsig att man är förvirrad och orolig. Känslorna kan vara intensiva och passionerade, men man är osäker på om de är besvarade.


ÄTA: En vanlig förekommande dröm är att man äter. Sker det tillsammans med andra tyder det på att man längtar efter gemenskap, någon att "dela sitt bröd" med - man fruktar ensamheten. Det kan också tolkas så att man är i behov av kärlek och omtanke, vilket symboliseras av god mat.

BIL: Bildrömmar är besläktade med bagage-drömmar - du vill uppnå en förändring, men här rör det sig om yttre förändringar. Själv köra: ett gräl är förestående. Åka i: oväntad kärleksupplevelse. Se bilolycka: du förlorar en vän, men absolut inte genom en bilolycka.


ÄNGEL: Din godhet mot en närstående blir belönad.

SKOG: Skogen anses symbolisera vårt undermedvetna. Den kan vara mörk och dyster men också vara genomsilad av ljus och ha upplysta gläntor att var i. Skogen föreställer alltså dig själv, de faror och glädjeämnen du finner där finns inom dig själv. Känner du oro i drömmen beror det på att du är osäker på dig själv och dina möjligheter.


_____________________________________________

Okej, jag måste sluta kolla upp mina drömmar, haha. Men idag var jag bara tvungen.
Och jag somnar gärna om igen.




Kommentarer
Postat av: Bonnie

Vart kollar man upp drömmar? *efter*

2007-09-08 @ 10:59:23
URL: http://lenasfreak.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0