here we go again baby

Yes, ny header igen då, tröttnade riktigt snabbt på den andra. Den här är lite somrig också haha! Solglasögon, hav, brightness och happyface. Jag insåg att jag inte har några bra bilder på mig själv som någon annan har tagit! Bara sådana som man tar själv, egopics your know.. jävligt tråkigt faktiskt. Skulle vilja ha ett gäng snygga bilder tagna av någon annan, till en header exempelvis. Detta är lite som en nödlösning sådär.. haha.

Fick ryck och lät Domino färga mitt hår rött. Som slutade i katastrof, eftersom att färgen inte räckte till mitt tjocka hår! Fick springa till Hemköp där dom inte ens hade från samma märke, så fick chansa och köpa en röd färg från en helt annat märke haha! Ser okej ut nu, ska dock färga det igen så det blir jämnare nu i veckan.


Kommentarer
Postat av: Jessica

Hejsan, Intressant blogg!Vet du hur det är att dömas och sitta i fängelse? Vet du vad ett frihetsberövande innebär? Det gjorde inte jag heller. Inte innan jag själv dömdes till 1 år och 2 månaders fängelse och placerades på Sveriges största säkerhetsklassfängelse för Kvinnor. Läs min blogg där jag skriver om domar, Hinseberg, Kriminalvården och brott.Hälsn.Jessica

2011-05-04 @ 17:03:16
URL: http://tiohundraarton.blogg.se/
Postat av: p i n k n a t i ♥ n

Härlig bild :)

2011-05-16 @ 15:28:29
URL: http://pinknation.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0